Life

Cum l-a jignit Zanni pe Alex Velea în momentul în care s-au despărțit! Gest halucinant al vedetei Survivor

FANATIK a aflat adevăratele motive care au dus la ruptura dintre Zanni și Alex Velea, lucruri din culisele tensiunilor de la Golden Boy Society.
16.08.2023 | 15:15
Cum la jignit Zanni pe Alex Velea in momentul in care sau despartit Gest halucinant al vedetei Survivor
Zanni și Alex Velea au fost, cândva, ca frații. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Zanni și Alex Velea au rupt frăția, iar ăsta nu mai e un secret pentru nimeni. Cei doi au vorbit despre motivele care au dus la separare, însă există câteva lucruri neștiute despre ce s-a întâmplat, de fapt, în gașca de la Golden Boy, labelul partenerului Antoniei!

Ce s-a întâmplat cu adevărat între Zanni și Alex Velea de au ajuns să nu își mai vorbească

FANATIK prezintă câteva informații în exclusivitate, din culisele unei rupturi cu totul neașteptate. Sunt informații care vor pune într-o altă lumină personajele care au ținut vie atenția presei.

ADVERTISEMENT

Până la redarea informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, să ne reamintim, în linii mari, ce au declarat oficial Zanni și Alex Velea despre încheierea colaborării lor.

Zannidache a lămurit curiozitatea fanilor, printr-un vlog pe care l-a postat pe pagina sa de YouTube, după ce s-a aflat că nu mai e apropiat de Alex Velea. Cei doi nu au mai fost văzuți de multă vreme împreună, iar pe plan muzical Zanni n-a mai scos ceva sub labelul celui care l-a descoperit, de fapt.

ADVERTISEMENT

Ce ne spunea Velea despre Zanni: „Îi doresc baftă în tot ce vrea să facă”

Zanni a spus că nu și-a mai găsit locul în echipa lui Velea și că nu era de acord cu mesajele pe care muzica le transmite, spunând că inventatorul trapanelelor cântă doar despre gagici, bani și mașini.

Tot fostul câștigător al show-ului Survivor România mai spusese în spovedania sa publică faptul că existau anumiți băieți de la studioul lui Velea care nu îl înghițeau și îl sfidau de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Alex Velea a comentat afirmațiile făcute de Zanni, la luni bune după marea separare, în exclusivitate pentru FANATIK. Iată ce ne spunea părintele trapanelelor pe 23 iunie 2023: „Eu îl consider și acum prieten. N-am nicio treabă (n. red.: în sensul că nu îl afectează lucrurile pe care Zanni le-a descris despre perioada în care a fost în Golden Boy Society). Dacă nu s-a simțit bine, nu știu ce să zic…

Fiecare e liber să facă ce dorește. În asta îl susțin. Dacă așa a simțit, cred că a făcut alegerea potrivită. Eu îi doresc baftă în tot ce vreau să facă. Îi doresc baftă pe viitor și lui, și colegilor lui”.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, Velea ne-a spus că nu s-a simțit niciodată folosit de Zannidache și că nu regretă absolut deloc că l-a ajutat în carieră.

Dezvăluiri din culisele rupturii dintre Zanni și Alex Velea. Iubitul Antoniei s-a simțit insultat de un gest făcut de trapper

Ei bine, FANATIK completează lucrurile care s-au spus despre această ”frăție”. Ce a dus la distanțarea dintre cei doi? Evident, pentru că adevărul e întotdeauna undeva la mijloc, vă spunem că există niște mici răsturnări de situație cu privire la narațiunea oficială legată de ruptură.

FANATIK a aflat că intenția lui Zanni de a părăsi Golden Boy Society a fost una mai veche. Acest lucru l-a dezvăluit, de altfel, și trapperul. De doi ani s-a pus în discuție plecarea supraviețuitorului de lângă Alex Velea. Motivele sunt, însă, un pic diferite față de ce se știe, față de ceea ce s-a spus.

Totul a început când Zanni nu își mai onora ”obligațiile” de a se prezenta la studio. Băiatul n-a mai vrut să înregistreze melodii noi. În clipa în care cântărețul a decis să discute separarea, a făcut un gest care l-a scos din sărite pe Alex Velea.

Potrivit informațiilor aflate de FANATIK despre culisele plecării lui Zanni de la Golden Boy, tânărul s-a dus însoțit cu un avocat pentru a stabili termenii despărțirii. Pentru Velea, acest gest a fost o adevărată insultă. Acolo a început, așadar, începutul sfârșitului acestei relații.

Zanni, în discuția la care a mers cu un reprezentant legal, a stat la un capăt al mesei. S-a comportat ca și cum nu mai făcea parte deja din echipă. S-a trecut peste argumentele fiecăruia și s-a ajuns la concluzia că Zanni merita încă o șansă.

Velea a considerat că se mai puteau face anumite proiecte. După ce Alex a trecut peste gestul lui Zannidache, trapperul nu a mai respectat nici cea de-a doua înțelegere. A dat cu flit studioului lui Velea.

Zanni le-a întors spatele băieților de la Golden Boy după ce s-a văzut cu sacii-n căruță!

Prin urmare, dat fiind că el spunea de multe ori că nu se mai regăsea în proiectul Golden Boy și nici nu se mai prezenta la studio, i s-a desfăcut contractul! Zanni și Velea au rămas ”prieteni”, apoi! Da, ghilimelele nu sunt puse degeaba, în ciuda lucrurilor pe care cei doi le declară oficial. Au decis atunci că lasă portița pentru a fi posibili colaboratori, pe viitor. Lucru care, din nou, nu s-a mai concretizat. Nici pe partea de colaborare nu s-a mai făcut ceva.

Tot legat de plecarea lui Zanni de la Golden Boy, FANATIK a aflat că atât Alex Velea cât și ceilalți băieți care fac parte din echipă l-au primit cu căldură pe cântăreț încă de la început. Frecușurile ar fi pornit de la lucrurile pe care artistul și le-ar fi imaginat în legătură cu ce spuneau unii sau alții despre el, ori ce credea unul sau celălalt.

Ceilalți ar fi început să îl considere pe Zanni paranoic. Mulți i-ar fi reproșat că nu și-a arătat recunoștința pentru ajutorul primit. Conform celor aflate de FANATIK, când Zanni s-a văzut cu sacii în căruță și a devenit celebru, el ar fi întors spatele băieților de la studio. A refuzat să mai facă melodii. N-a vrut să se mai implice în procesul de producție muzicală.

Bisericuțele fostului câștigător Survivor România l-au îndepărtat nu doar de Velea, ci și de cântăreții cu care avea o relație ok

Din acest motiv, băieții s-au îndepărtat de el, căci nu au primit înapoi ajutorul pe care i l-au oferit. Acesta a fost motivul pentru care Zanni a zis, de fapt, că nu a fost tratat bine în gașca lui Alex Velea.

Totodată, se pare că artistul avea cu totul alte planuri încă de când era pe val cu melodiile scoase după revenirea de la Survivor. Artistul și-ar fi dorit să facă mai mult live-uri pe rețelele de socializare. A vrut să se dedice contentului pe social-media, căci muzica nu îi mai trezea niciun interes.

În tot acest timp, când Zanni frecventa studioul lui Alex Velea, trapperul ar fi format niște bisericuțe. Ba cu Black Mattias, ba cu Arkanian, ba cu Rashid, potrivit informațiilor obținute de FANATIK. Zanni a rupt legătura și cu acești băieți, rând pe rând. Ulterior, foștii colegi de bisericuță ai lui Zanni și trapperul au ajuns să se acuze reciproc de falsitate.

După întreaga tărășenie, Zanni nu a mai păstrat legătura cu băieții de la Golden Boy. Atunci când nimeresc în același loc, întâmplător, își dau, totuși, un „Bună ziua!”. Din colțul buzelor, măcar…

ADVERTISEMENT