Life

Am aflat cine sunt ispitele de la Insula Iubirii 2024! Au un singur scop: să cucerească și să distrugă relații

Insula Iubirii, show-ul matrimonial care provoacă scandaluri, începe curând la Antena 1, iar noi am aflat care sunt ispitele.
24.04.2024 | 14:30
Am aflat cine sunt ispitele de la Insula Iubirii 2024 Au un singur scop sa cucereasca si sa distruga relatii
Radu Vâlcan va avea ajutoare serioase la Insula Iubirii 2024: ispite de pus în ramă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă cuplurile de la Insula Iubirii 2024 sunt deja știute, iar unele dintre cele care au concurat la Insula Iubirii sunt deja istorie, ispitele au rămas un secret bine păstrat. Doar că, până la urmă, au fost aflate și numele celor care au cucerit concurenții si au distrus relațiile.

Cine sunt cele zece ispite feminine de la Insula Iubirii 2024

În acest sezon de Insula Iubirii, Radu Vâlcan va avea niște ajutoare – ispite feminine – de nădejde. Nu de altceva, dar fiecare dintre domnișoarele care vor să își găsească – mai mult sau mai puțin – câte un partener care e deja cuplat par desprinse din revistele Playboy.

ADVERTISEMENT

Și vin și din medii diferite. Una este instructoare de spinning, alta este medic rezident. Nu lipsesc domnișoare care se ocupă cu make-up sau întreprinzători particular. Evident, mai toate sunt influenceri, iar conturile lor de socializare ”duduie” de imagini care mai de care mai senzuale.

Astfel, notează Viperele Vesele, ispitele feminine, 10 la număr, vor avea misiunea ingrată de a-i cuceri pe concurenți, de a le strica relația. Deși, cine știe, poate chiar vor forma câte un cuplu cu bărbații pe care îi vor ”scăpa” de partenerele pe care le aveau înainte de a filma în Thailanda.

ADVERTISEMENT

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă prezentăm lista completa a participanților din sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii.

ispite
Ele sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii

Ispitele feminine sunt: Larisa (Lala), Anca Zotoiu, Bety Ioana, Ana Vaida, Maria Tebiees, Giulia Sabrina, Tina Ulmeanu, Diandra Doris, Flori Olar, Loredana Martin.”, anunță sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cine sunt ispitele masculine

Când vine vorba de ispitele masculine, vorbim de 10 bărbați care vor face totul să sucească mințile concurentelor de la Insula Iubirii. Cu excepția notabilă a lui Romeo Vasiloni, care a fost ispită și sezonul trecut, la această ediție de Insula Iubirii au apărut figuri noi.

”Ispitele masculine sunt: Romeo Vasiloni, Eric Berinde, Alex Beni, Andrei Marcel, Darius Macinic, Teo Cosmin, Radu Stoicescu, Aurelian Dumitru, Alin Simoiu, Dorian Ungureanu”, anunță sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Va reamintim, cuplurile care vor concura la Insula Iubirii sunt șase. Cristina și Andrei Rotaru, Robert Braia și Bianca Mitroi, Iustina Loghin și Cornel Luchian, Daiana Prodan si Rareș Mihai, Maria Adriana și Daniel își vor testa relația în show-ul de la Antena 1. Simona Valentina și Claudiu voi intra ân emisiune ulterior începerii filmărilor.

Pentru Insula Iubirii 2024, show-ul de la Antena 1, au fost deja finalizate filmările. Emisiunea, filmată în Thailanda, este prezentată de Radu Vâlcan, el petrecând acolo mai bine de o lună. De altfel, chiar el a anunțat, de curând, că se întoarce în România, să fie alături de Adela Popescu și cei trei copii ai lor.

De-a lungul timpului, Insula Iubirii a provocat scandaluri de proporții în lumea showbiz-ului românesc. Nu au lipsit procesele și nici acuzațiile că nu ar fi un show 100 la 100 real. Cu toate acestea, priza pe care o are la public este una cât se poate de serioasă, iar audiențele o dovedesc din plin.

ADVERTISEMENT