Life

Am aflat unde s-a dus Sorin Bontea după plecarea de la Chefi la Cuțite. Faimosul jurat a făcut o schimbare majoră

Unde s-a dus Sorin Bontea după plecarea de la Chefi la Cuțite. Îndrăgitul jurat și bucătar a decis să facă o schimbare majoră.
19.10.2023 | 18:47
Am aflat unde sa dus Sorin Bontea dupa plecarea de la Chefi la Cutite Faimosul jurat a facut o schimbare majora
Ce face Sorin Bontea după plecarea de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După plecarea de la Chefi la Cuțite, Sorin Bontea a decis să se bucure de câteva momente de relaxare. Astfel, renumitul bucătar a decis să plece departe de casă.

Unde a mers Sorin Bontea după plecarea de la Chefi la Cuțite

Săptămâna trecută, fanii Chefi la Cuțite au aflat că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu vor mai fi văzuți în următorul sezon. Cei trei jurați nu s-au mai prezentat la filmările pentru sezonul 13, deși aveau calendarul încă din primăvară.

ADVERTISEMENT

Vestea i-a luat prin surprindere pe telespectatori, mai ales că cei trei chefi au fost jurați în cadrul emisiunii încă de la primul sezon. Seara trecută, s-a încheiat sezonul cu numărul 12, câștigat de Janni Alexandridis, concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu.

După plecarea de la Antena 1, Sorin Bontea a decis să se odihnească. Fostul jurat a postat un videoclip din Delta Dunării, acolo unde a mers la pescuit. Bucătarul era cu zâmbetul pe buze în clipul video, semn că se simte bine și că este relaxat.

ADVERTISEMENT

“Bună dimineața, ne-am trezit, și la pescuit noi am pornit”, a transmis chef Sorin Bontea în clipul video postat pagina sa de Instagram, în timp ce se afla în barcă.

După ce l-au văzut în această ipostază, fanii s-au bucurat, mai ales că știu că, cel mai probabil, bucătarul nu va mai apărea la TV în viitorul apropiat. “Asta înseamnă să-ți mai trăiești și hobby-urile, nu numai la filmări!”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat de Florin Dumitrescu după ce a plecat de la Antena 1

Sorin Bontea nu este singurul dintre foștii jurați de la Chefi la Cuțite care a simțit nevoia să se relaxeze după demisia de la Antena 1. Florin Dumitrescu a vrut să petreacă mai mult timp cu familia sa. De curând, acesta s-a bucurat de clipe inedite alături de persoanele dragi.

Astfel, Florin Dumitrescu, soția lui și cele două fetițe pe care le au împreună au mers la Muzeul de Artă Recentă. Fostul jurat a fost atras de una dintre picturile lui Picasso și a simțit nevoia să împărtășească și cu fanii acest lucru. După aceea, bucătarul a mers cu familia la cumpărături,

ADVERTISEMENT

“E ceva la Picasso care mă atrage și simt cumva și o influență în gătit, și anume, distrugerea mitului convențional. Este greșit să nu ai fantezie, să nu iți permiți să visezi sau să vezi lucrurile altfel.

Picasso nu a influențat doar pictura, a schimbat și creierul și percepția omului. Mă simt ușor rebel, nu în stil Picasso, dar totuși rebel”, a spus chef Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT