Life

Ce naționalitate are Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite, sezon 12. Mama concurentului este româncă

Care sunt originile lui Janni Alexandridis, învingătorul de la Chefi la cuțite 2023. Mama participantului este din România.
18.10.2023 | 22:37
Ce nationalitate are Janni Alexandridis castigatorul Chefi la Cutite sezon 12 Mama concurentului este romanca
Care sunt originile lui Janni Alexandridis, învingătorul de la Chefi la cuțite 2023. Mama participantului este din România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce naționalitate are Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite, sezon 12. Mama concurentului este româncă. Tânărul nu este la prima experiență culinară pentru că a mai făcut parte și din alte show-uri TV și chiar a ieșit pe un loc foarte bun.

Care sunt originile lui Janni Alexandridis, învingătorul de la Chefi la cuțite 2023. Mama participantului este din România

Care sunt originile lui Janni Alexandridis, învingătorul de la Chefi la cuțite 2023. Mama participantului este din România. Spune că îi datorează foarte multe femeii care i-a dat viață pentru că a învățat enorm de la ea, mai ales când vine vorba de bucătărie.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu a locuit în țara natală a mamei sale, dar a venit în vacanță la bunica sa, în Oradea. Cunoaște foarte bine limba română pentru că are rude și foarte mulți prieteni cu care comunică și cu care se înțelege de minune.

„Sunt din Germania, tata e din Grecia, mama e din România. Sunt născut în Germania, în Nürnberg, la o oră de Munchen, Bavaria. Tata e din Tesalonic și în fiecare vară mergeam în Grecia la bunica și vara următoare în Oradea la cealaltă bunică. 

ADVERTISEMENT

Eu sunt născut în Germania. Mama a venit cu 7 ani înainte să mă nască în Germania. Mama a lucrat la tata în restaurant, e profesionistă în bucătărie. Știu (n.r. să gătesc românește), dar nu așa bun ca japonez și german și francez.

Știu sarmale, pot să fac mămăligă. Da, tocăniță, dar nu e numai românește, așa cu carne afumată am învățat”, a spus Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite în preselecțiile de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, laude pentru mama sa

Janni Alexandridis are numai cuvinte de laudă pentru mama sa de origine româncă. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, sezon 12, a transmis un mesaj emoționant pentru femeia care l-a sprijinit în artele culinare.

În urmă cu câteva luni a distribuit o imagine alături de cea care i-a dat viață și care, cu siguranță, este foarte mândră de parcursul concurentului de la Antena 1. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu este un perfecționist în bucătărie.

ADVERTISEMENT

„Mamă, mulțumesc pentru tot. Datorită ție am făcut primii pași în bucătărie. Uite cât de departe am ajuns împreună”, a scris Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, sezonul 12, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT