Life

Șoc total la Antena 1! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dați afară de la Chefi la cuțite. Cine le ia locul

Anunț surprinzător la Antena 1. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu vor mai face parte din echipa de la Chefi la cuțite.
12.10.2023 | 22:33
Soc total la Antena 1 Bontea Dumitrescu si Scarlatescu dati afara de la Chefi la cutite Cine le ia locul
Anunț surprinzător la Antena 1. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu vor mai face parte din echipa de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Șoc total la Antena 1! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dați afară de la Chefi la Cuțite. Cine le ia locul. Dezvăluirea a fost făcută în urmă cu foarte puțină vreme. Care a fost motivul pentru care s-a ajuns în această situație.

Anunț surprinzător la Antena 1. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu vor mai face parte din echipa de la Chefi la cuțite

Anunț surprinzător la Antena 1. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din echipa de la Chefi la cuțite după ce au refuzat să se prezinte la filmările pentru sezonul cu numărul 13.

ADVERTISEMENT

Cei trei jurați au decis să nu mai respecte calendarul de filmare care fusese comunicat de producători încă din luna martie. Bucătarii susțin că oboseala și-a pus serios amprenta asupra lor, chiar dacă au avut pauză timp de 6 luni, în perioada aprilie-octombrie 2023.

Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei.

ADVERTISEMENT

Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi.

ADVERTISEMENT

Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice. Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat.

Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt”, a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group, pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

Mona Segall, surprinsă de decizia jurațiilor de la Chefi la cuțite

Mona Segall a mărturisit că a fost luată prin surprindere de decizia jurațiilor de la Chefi la cuțite, care nu i-au spus niciodată că stresul și oboseala sunt foarte mari. Producătoarea de la Antena 1 a primit vestea cu o lună înainte să înceapă filmările show-ului culinar.

„Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune.

Înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus producătoarea de la Chefi la cuțite, pentru aceeași sursă.

Luna aceasta bucătarii au refuzat calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. Niciunul dintre chefi nu a făcut până acum declarații despre felul în care au decurs lucrurile.

ADVERTISEMENT