Life

Unde s-a dus Florin Dumitrescu după ce a terminat-o cu Antena 1: “Efectul Picasso”

Unde s-a dus Florin Dumitrescu după ce a terminat-o cu Antena 1? Se pare că juratul de la Chefi la Cuțite simțea nevoia de o schimbare.
15.10.2023 | 15:03
Unde sa dus Florin Dumitrescu dupa ce a terminato cu Antena 1 Efectul Picasso
Unde s-a dus Florin Dumitrescu după ce a terminat-o cu Antena 1. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, au terminat-o cu Antena 1. Au fost jurați ai show-ului culinar Chefi la Cuțite ani buni, însă se pare că relația cu trustul s-a încheiat.

Unde s-a dus Florin Dumitrescu după ce a terminat-o cu Antena 1

Florin Dumitrescu nu a putut să spună motivul real pentru care nu va mai fi jurat la Chefi la Cuțite. El are un contract clar, la fel ca și colegii săi, de altfel, astfel că nu poate divulga anumite informații.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește motivele invocate de Antena 1, într-un comunicat transmis în cursul săptămânii, se invoca motivul unei ”stări de oboseală” în cazul celor trei jurați, în ciuda pauzei de șase luni dintre sezoane.

Ulterior, au apărut și zvonuri legate de posibilele nume ale celor trei jurați. Menționăm că Antena 1 a promis publicului că show-ul Chefi la Cuțite va continua, însă cu alte personaje la masa juraților. 

ADVERTISEMENT

Până când vom afla cine sunt noii jurați Chefi la Cuțite însă, aflăm că Florin Dumitrescu simțea nevoia de o pauză. După ce a terminat-o cu Antena 1, bucătarul a decis să petreacă mai  mult timp cu familia sa.

Fostul jurat de la Chefi la Cuțite a petrecut timp de calitate cu familia sa

Drept urmare, în weekend, Florin Dumitrescu, soția și cele două fiice ale sale, au mers la Muzeul de Artă Recentă. Acolo, fostul jurat de la Chefi la Cuțite le-a povestit fiicelor sale câte ceva despre operele de artă respective.

ADVERTISEMENT

O operă de-a lui Picasso le-a atras însă atenția. Iar asta putem observa din filmulețul postat de Florin Dumitrescu pe contul personal de socializare. „Este timpul pentru familie. Efectul Picasso”, a scris fostul jurat de la Chefi la Cuțite, în dreptul imaginilor.

După ce au mers la muzeu, au ajuns și la cumpărături. Și se pare că Florin Dumitrescu și familia sa s-au distrat de minune. S-au filmat, s-au jucat și au umplut dușul împreună, toți patru.

ADVERTISEMENT

Se pare deci că plecarea de la Antena 1 i-a prins bine bucătarului. Deși fanii show-ului culinar sunt revoltați că nu îi vor mai vedea pe cei trei jurați, se pare că acest lucru nu a contat pentru ei. Menționăm faptul că până acum, nici Dumitrescu, nici Bontea și nici Scărlătescu, nu au vrut să comenteze cele întâmplate.

Cert este că alegerea celor trei a stârnit o mare dezamăgire, în special pentru Mona Segall. Deși e conștientă de cât de solicitante sunt filmările, aceasta spune că avea încredere că lucrează cu ”3 oameni profesioniști”.

„Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou. Dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format.

Știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall.

ADVERTISEMENT