Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am băut doar două pahare de vin roșu. Sec. Eram avion!” Bănel Nicoliță a povestit „beția vieții”

Bănel Nicoliță a rememorat „beția vieții” după episodul șocant cu Andrei Vlad din deplasarea de la Craiova. Două pahare de vin roșu au fost îndeajuns pentru fostul mijlocaș.
18.02.2024 | 10:00
Am baut doar doua pahare de vin rosu Sec Eram avion Banel Nicolita a povestit betia vietii
„Am băut doar două pahare de vin roșu. Sec. Eram avion!” Bănel Nicoliță a povestit „beția vieții”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a povestit cea mai cruntă beție la FANATIK SUPERLIGA și a mărturisit că două pahare i-au fost îndeajuns să se „sature”. Mijlocașul proaspăt transferat la CS Amara în Liga 4 nu are „experiența” lui Andrei Vlad la shot-uri.

„Am băut doar două pahare de vin roșu. Sec. Eram avion!” Bănel Nicoliță a povestit „beția vieții”

Andrei Vlad a fost surprins într-un club când dădea shot după shot înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Lui Bănel Nicoliță i-a amintit de „beția vieții” pentru el și a dat detalii la FANATIK SUPERLIGA despre întâmplarea lui cu alcoolul.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a mărturisit că doar două pahare de vin roșu l-au făcut să cheme taxi-ul într-o seară. Acesta a dezvălut că nu are astfel de experiențe în trecut și nu este obișnuit să bea alcool de obiecei.

„Am băut două pahare de vin roșu, sec și gata, adio. Așteptam taxi-ul, uber-ul. Vlad avea experiență acolo. După atâtea antrenamente crezi că e ușor pentru el ca și fotbalist”, spune Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Ce se întâmpla la meci dacă Târnovanu avea viroză?”

Vivi Răchită l-a pus la punct pe Andrei Vlad după ce portarul de rezervă al celor de la FCSB a fost surprins în club. Acesta se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă Ștefan Târnovanu ar fi făcut o viroză cu o zi înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

„Anormal total, știa că nu joacă a doua zi. Se putea întâmpla ca seara să facă gripă Târnovanu și să fi titular a doua zi. Ce faci dacă ai stat până la 5 dimineața și ai dat shot-uri, duminică nu mai puteai să fii la 100% nici măcar mental pentru că nu tu ești pregătit de ceea ce se întâmplă a doua zi.

ADVERTISEMENT

Fiind profesionist nu ai cum să faci lucrurile astea, fă-le mă după meci, cum se le faci înainte de meci. Cum este Edi răcit și e viroza asta, face Târnovanu o viroză, cine trebuie să apere? Nu Vlad? Eu nu cred că rămâne așa, cred că MM o să ia atitudine.

Noi marțea sau miercurea mai închiriam un restaurant și mergeam cu toții, nu stăteam foarte mult și a doua zi ne prezentam la antrenamente. Eram convins că nu avea cum să fie sămbătă pentru că plecau. Dimineața la 3,4 e greu să mai vii la antrenament să dai randament.

ADVERTISEMENT

Poți să faci o accidentare care să te țină în afara terenului mult timp. Citeam un interviu al profesorului Leon Dănăilă că un om normal trebuie să doarmă cel puțin 7 ore. Dă dovadă de un amatorism total”, a spus Răchită.

Banel Nicolita: “Am baut 2 pahare de vin sec si ERAM AVION”

ADVERTISEMENT