Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Vlad, la „shot-uri” înainte de Craiova – FCSB. „Ce se întâmpla la meci dacă Târnovanu avea viroză?”

Andrei Vlad s-a distrat în club până la 3 dimineața înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB, iar „isprava” jucătorului „roș-albastru” a fost dezbătută în direct.
29.01.2024 | 14:50
Andrei Vlad la shoturi inainte de Craiova  FCSB Ce se intampla la meci daca Tarnovanu avea viroza
Andrei Vlad, la „shot-uri” înainte de Craiova – FCSB. „Ce se întâmpla la meci dacă Târnovanu avea viroză?”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au comentat gestul lui Andrei Vlad cu aproximativ o zi până la derby-ul cu Universitatea Craiova. Vivi Răchită trage un semnal de alarmă în privința unui astfel de comportament la FCSB.

Andrei Vlad, la „shot-uri” înainte de Craiova – FCSB. „Ce se întâmpla la meci dacă Târnovanu avea viroză?”

Andrei Vlad a petrecut în club cu alcool până la 3 dimineața înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Vivi Răchită este de părere că portarul de rezervă și-a pus în pericol echipa, deoarece era singura soluție între buturi în cazul unei absențe de ultim moment al lui Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

„Anormal total, știa că nu joacă a doua zi. Se putea întâmpla ca seara să facă gripă Târnovanu și să fi titular a doua zi. Ce faci dacă ai stat până la 5 dimineața și ai dat shot-uri, duminică nu mai puteai să fii la 100% nici măcar mental pentru că nu tu ești pregătit de ceea ce se întâmplă a doua zi.

Fiind profesionist nu ai cum să faci lucrurile astea, fă-le mă după meci, cum se le faci înainte de meci. Cum este Edi răcit și e viroza asta, face Târnovanu o viroză, cine trebuie să apere? Nu Vlad? Eu nu cred că rămâne așa, cred că MM o să ia atitudine.

ADVERTISEMENT

Noi marțea sau miercurea mai închiriam un restaurant și mergeam cu toții, nu stăteam foarte mult și a doua zi ne prezentam la antrenamente. Eram convins că nu avea cum să fie sămbătă pentru că plecau. Dimineața la 3,4 e greu să mai vii la antrenament să dai randament.

Poți să faci o accidentare care să te țină în afara terenului mult timp. Citeam un interviu al profesorului Leon Dănăilă că un om normal trebuie să doarmă cel puțin 7 ore. Dă dovadă de un amatorism total”, a spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 doar pe site-ul FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie: „Fac rău la jucător, nu mi se pare normal ca un jucător la ora 3 dimineața să stea prin cluburi”

„Nu vreau să comentez situația, a ieșit Chiricheș când era la Tottenham. I-au făcut niște poze și după 5 luni de zile nu a mai jucat niciun meci la Tottenham. Fac rău la jucător, tocmai din cauza asta nu vreau să comentez pentru că nu mi se pare normal un jucător la ora 3 dimineața să stea prin cluburi.

În Spania aveam în fiecare miercuri dacă nu jucam Champions League sau eram angrenați într-o altă competiție mergeam cu echipa să mâncăm. Cu antrenorii cu tot până la 12 noaptea, la 12 noaptea antrenorul spunea că pleacă. 

ADVERTISEMENT

A doua zi aveam antrenament, ne-a și scos din antrenament de vreo două ori că au ajuns niște băieți, nu băuseră, dar s-a văzut că nu dormiseră. În timpul liber afară te lasă să faci ce vrei, nici nu te coordonează dacă trebuie să dormi la 12 noaptea sau la 1, doar că trebuie să fii 100% la antrenament și oamenii își dau seama. Cred că este respectul față de club sau ceva să nu ajungi la ora 3 dacă a doua zi ai antrenament.

Nu te întreabă nimic, dar nici nu dă bine. L-a adus pe Romario că a zis că stă numai prin cluburi noaptea, s-a luat președintele de el. Nu am auzit niciodată de Andrei Vlad să se comporte ciudat”, a declarat „Cobra”.

Andrei Vlad, DESFIINTAT IN DIRECT dupa “shot-uri” in club inainte de U Craiova - FCSB 0-3

ADVERTISEMENT