Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am dat afară 4 jucători în dimineața asta” Anunț de ultimă oră al lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu taie în carne vie după Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-3. Antrenorul moldovenilor a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că a dat afară patru jucători.
27.11.2023 | 13:40
Am dat afara 4 jucatori in dimineata asta Anunt de ultima ora al lui Dorinel Munteanu
„Am dat afară 4 jucători în dimineața asta” Anunț de ultimă oră al lui Dorinel Munteanu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oţelul Galaţi a pierdut cu 1-3 confruntarea cu Universitatea Craiova după ce a condus cu 1-0 la pauză. Dorinel Munteanu a fost foarte supărat după meci şi a luat o decizie dură.

„Am dat afară 4 jucători în dimineața asta” Anunț de ultimă oră al lui Dorinel Munteanu

Antrenorul Oţelului Galaţi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a dat afară patru jucători luni dimineaţa. Munteanu susţine că jucătorii nu se pliau pe proiectul de la Galaţi:

ADVERTISEMENT

“Am dat patru jucători în dimineaţa asta. Nu pot să dau nume pentru că au contracte, nu pot să zic. Sunt lucruri interne, cu salarii şi altele. 

I-am dat afară pentru că nu se pliază pe proiectul nostru. Nu a fost vorba doar de meciul cu Universitatea Craiova, au fost vreo cinci, şase, şapte meciuri”, a spus Dorinel Munteanu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu: “Mă simt umilit de această înfrângere, pentru că nu se poate așa ceva!”

La finalul meciului cu Universitatea Craiova, Dorinel Munteanu a fost un car de nervi şi a pus tunurile pe jucătorii săi, spunând că se simte umilit şi va trece imediat la măsuri:

“Două reprize diferite, prima a fost foarte bună din partea noastră, am marcat, am avut în față un adversar de calitate care nu ne-a pus niciun fel de probleme. În a doua repriză s-au schimbat lucrurile și de aceea sunt foarte umilit, mă simt umilit de această înfrângere, pentru că nu se poate așa ceva!

ADVERTISEMENT

Deja le-am comunicat jucătorilor de cine mă voi despărți chiar înainte de decembrie, pentru că un asemenea tratament nu pot să suport. Jucători indolenți, care fac asemenea greșeli. Voi discuta mâine cu ei după ce voi reuși să dorm, dacă pot, în această noapte.

“Nu m-am ferit nici când am preluat Oțelul, nu mi-a fost rușine să dau zăpada de pe teren”

Nu este o decizie la cald, eu n-am fost umilit de foarte mult timp în fotbal. Le-am spus și jucătorilor la cabine, asta nu e o noutate, n-o să mai fie la echipă și la revedere. Randamentul este cel care face un jucător să joace sau nu.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc tuturor suporterilor pentru că au venit în număr foarte mare, nu mă așteptam. Nu m-am ferit niciodată de muncă, nu m-am ferit nici când am preluat Oțelul, nu mi-a fost rușine să dau zăpada de pe teren”, a spus Munteanu la final.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în reluare pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dorinel Munteanu a dat afară patru jucători de la Oţelul

ADVERTISEMENT