Sport

Oțelul – U Craiova 1-3, în etapa 17 din SuperLiga. Mitriță dă hat-trick și oltenii vin la un punct de podium

Mitriță a adus victoria Universității Craiova la Galați, scor 3-1, pe un teren foarte greu din cauza viscolului. A dat hat-trick în repriza a doua și a întors scorul de la pauză.
26.11.2023 | 20:16
Otelul  U Craiova 13 in etapa 17 din SuperLiga Mitrita da hattrick si oltenii vin la un punct de podium
Oțelul – U Craiova 1-1, în etapa 17 din SuperLiga. Oltenii forțează victoria. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
26-11-2023
14:39

Oțelul - Universitatea Craiova 1-3 (A. Pop 20 pen. / Mitriță 54, 80, 82)

Vezi video

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90+5: Final de partidă. Victorie meritată a Craiovei, care pare că va reintra în cursa pentru titlu.

Min. 82: GOOOOOOOOOL! 1-3! Mitriță reușește al treilea gol, iar pentru Galați visul de play-off pare să se îndepărteze.

Min. 80: GOOOOOOOOOOOL! 1-2! Inevitabilul se produce și Craiova conduce meritat cu 2-1. Tot Mitriță este cel care a înscris, fără prea mari probleme.

Min. 75: Oțelul nu mai contează în această repriză secundă, însă nici atacurile Craiovei nu sunt finalizate cu gol.

Min. 65: Craiova pune tot mai multă presiune, în ciuda terenului dificil. Oțelul nu se regăsește momentan.

Min. 56: Deși părea că golul oltenilor va fi anulat de VAR pentru un ofsaid la Markovic, golul a fost în cele din urmă validat.

Min. 54: GOL! 1-1! Craiova egalează absolut meritat prin Mitriță, care șutează plasat din interiorul careului, după o pasă primită de la Markovic.

Min. 51: Ratare incredibilă Danciu, care trimite cu capul în portarul Galațiului, din 2 metri!

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45+2: PAUZĂ la Galați.

Min. 45: Terenul este înghețat, astfel că pentru Universitatea Craiova e imposibil să își impună jocul.

Min. 40: Până în acest moment statistica e cumplită pentru olteni: 3-0 raportul șuturilor pe poartă în favoarea Oțelului. Mai mult, Universitatea Craiova nu a reușit nici măcar un șut spre poartă, deși are o posesie de 64%.

Min. 34: Schimbarea e efectuată, în cele din urmă. Așadar, staff-ul tehnic al oltenilor nu vrea să riște, iar Koljic e schimbat cu Markovic. Între timp, suporterii olteni au ajuns la meci, deși condițiile meteo sunt cumplite pentru o astfel de deplasare.

Min. 30: Koljic pare să aibă anumite probleme după un duel mai dur cu un adversar și face semne că ar vrea să fie schimbat pentru că ar fi amețit.

Min. 25: Oltenii cer și ei penalty pentru o intervenție la Mitriță, dar Feșnic lasă jocul să continue.

Min. 20: GOOOL Oțelul! 1-0! Alex Pop deschide scorul din lovitura de pedeapsă.

Min. 19: Feșnic acordă penalty pentru Oțelul după un fault comis de Screciu. 

Min. 17: Șutul lui Maciel, de la 25 de metri, este reținut de Popescu.

Min. 1: A început partida.

Partida de la Galați va începe la ora 18:30, fiind vorba așadar o amânare de o oră din cauza viscolului.

Oțelul Galați: Bozoancă – Zhelev, Cisse, Lovric, Silva – Zivulic – Ferreira, Jardan, Teles, Bodișteanu – C. Pop. Rezerve: Stoian, Rus, Cîrjan, Fatai, Neagu, Adăscăliței, Tănasă, Lopez, Yabre. Antrenor: Dorinel Munteanu

U Craiova Craiova: Popescu – Căpățină, Screciu, Da Silva, Bancu – Crețu, Mateiu – Danciu, Ivan, Mitriță – Koljic. Rezerve: Lazar, Owono, Kurtic, Roguljic, Istfan, Houri, Baiaram, Trică, Markovic. Antrenor: Ivailo Bogdanov

Meciul Oțelul Galați – Universitatea Craiova are loc duminică, 26 noiembrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Chiar se anunță un joc dificil pentru echipa olteană, la prima ieșire cu noul antrenor, bulgarul Ivailo Petev, pentru că Oțelul joacă foarte bine și este greu de învins.

Unde se joacă meciul Oțelul Galați – Universitatea Craiova

Confruntarea Oțelul Galați – Universitatea Craiova se desfășoară duminică, 26 noiembrie, de la ora 17:30, pe stadionul care poartă numele echipei de la malul Dunării, în etapa a 17-a din SuperLiga. Este o partidă care este așteptată cu mult interes, pentru că pe de o parte Oțelul joacă peste toate așteptările și luptă pentru un loc de play-off, pe de alta craiovenii au acum pe bancă un antrenor cu multe trofee la activ.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă o afluență de publiv în tribune, indiferent de felul în care va evolua vremea, cel puțin o sută de suporteri urmând a veni de la Craiova. motiv pentru forțele de ordine de a-și spori numărul pentru a preîntâmpina orice incidente ar putea apărea între cele două tabere.

Cine transmite la TV partida Oțelul Galați – Universitatea Craiova

Partida Oțelul Galați – Universitatea Craiova se joacă duminică, 26 noiembrie, de la ora 17:30, pe stadionul Oțelul, în etapa a 17-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 26 noiembrie, sunt mari șanse ca gălățenii să vadă pentru prima dată zăpadă, pentru că va fi o zi cu cerul acoperit iar meteorologii avertizează că sunt serioase perspective de a ninge. Și temperatura la amiază va fi foarte joasă, numai două grade, ceea ce poate face la ora partidei să avem chiar un grad sau zero, deci foarte frig. Arbitrul partidei este clujeanul Horațiu Feșnic.

Ce absențe există în întâlnirea Oțelul Galați – Universitatea Craiova

Dorinel Munteanu este un tip extrem de exigent cu jucătorii săi, pe care i-a certat și după victoria de la Sibiu cu UTA. Cel poreclit Neamțul susține că echipa sa are potențial de a intra în play-off. La acest meci va fi lipsit de accidentatul Panait, care  are cam două luni de când a devenit indisponibil și de o piesă grea, mijlocașul Cisotti, suspendat.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev are și el doi oameni absenți sută la sută. Este vorba de apărătorii Zajkov, care revine abia la primăvară, în zona centrală și Vlădoiu pe banda dreaptă. Nu e nici o noutate când afirmâm că mijlocașul ofensiv Ștefan Bairan este incert, la el problemele musculare fiind la ordinea zilei.

Cote la pariuri la jocul Oțelul Galați – Universitatea Craiova

Oțelul Galați merge foarte bine dar cu toate acestea în opinia caselor de pariuri echipa care are prima șansă este cea olteană, la o cotă superatractivă, 2,40 în timp ce echipa gazdă are cotă de 3,30 pentru cele trei puncte. Șansă dublă X2 are cotă 1,45 iat șansă dublă 1X are cotă de 1,65. Gol marcat de oaspeți ajunge la 1,40, golul Oțelului e mai sus, adică 1,65.

ADVERTISEMENT

Istoricul partidelor directe este foarte scurt, ca urmare a faptului că Oțelul a fost adusă în 2015 în situația de a se desființa, creându-se o altă societate iar craiovenii au retrogradat după ce familia Mititelu a început un război sinucigaș cu FRF. În acest sezon a fost 0-0 la Galați, în celealte două meciuri din 2014 și 2015 câștigând  Craiova cu 1-0.

ADVERTISEMENT