Life

Amalia Năstase, adevărul despre căsnicia cu Răzvan Vasilescu: ”Sunt foarte liberă”

Amalia Năstase, detalii despre mariajul cu Răzvan Vasilescu. Ce a scos la iveală vedeta despre prima căsnicie, cea cu Ilie Năstase.
01.01.2023 | 23:08
Amalia Nastase adevarul despre casnicia cu Razvan Vasilescu Sunt foarte libera
Amalia Năstase, detalii despre mariajul cu Răzvan Vasilescu. Ce a scos la iveală vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta ambasadoare a fundației Salvați Copiii a spus abia acum adevărul despre căsnicia cu cel de-al doilea soț, alături de care a devenit mama unui băiat. Bruneta spune că este o persoană foarte liberă, dar care mizează pe tradiții.

Amalia Năstase, detalii despre mariajul cu Răzvan Vasilescu. Ce a scos la iveală vedeta

Amalia Năstase nu a văzut mariajul cu fostul mare jucător Ilie Năstase ca un eșec și îi încurajează pe tineri să ajungă în fața altarului. Vedeta este de părere că semnarea unui act nu poate schimba dinamica din cuplu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, femeia de afaceri nu înțelege teama îndrăgostiților legată de căsătorie, subliniind că se bucură de foarte multă libertate de când a făcut nunta cu Răzvan Vasilescu. Cei doi au semnat actele în Las Vegas.

„Nu, nu m-a încurcat niciuna dintre ele! Adică nu de asta s-a terminat prima mea căsătorie, că mi-am dat seama că sunt constrânsa de actul căsătoriei!

ADVERTISEMENT

Nu, sub nicio formă, adică, eu sunt foarte liberă, dar în același timp am foarte multe tradiții. Fără tradiții nu putem să fim noi!

Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc! Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?”, a mărturisit Amalia Năstase la Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Amalia Năstase, despre secretul mariajului cu Răzvan Vasilescu

Amalia Năstase consideră că secretul care stă la baza mariajului cu Răzvan Vasilescu are legătură cu două ingrediente cheie într-o relație amoroasă. Dragostea și respectul sunt elemente importante în cuplu.

Fosta soție a lui Ilie Năstase pune iubirea pentru partenerul de viață mai presus de orice. În plus, vedeta reușește să facă acest lucru și cu copiii săi de care este mândră și pentru care are numai aprecieri și laude.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori a vorbit despre realizările fiicelor sale, născute în timpul mariajului cu Ilie Năstase, cea mare fiind studentă la Paris, acolo unde a și venit pe lume.

ADVERTISEMENT