News

Ambasadorul din Cipru a fost găsit mort în propria casă. Specialiștii vor determina cauza morții

13.07.2020 | 21:51
Ambasadorul din Cipru a fost gasit mort in propria casa Specialistii vor determina cauza mortii
ADVERTISEMENT

Ambasadorul Ciprului la București a fost găsit decedat în propria casă, urmând a se desfășura o anchetă pentru a determina cauza morții.

Filippos Kritiotis a fost găsit decedat în casă, moartea sa fiind considerată subită de către experți.

ADVERTISEMENT

Ministerul de Externe a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia celui care avea 27 de ani de experiență în cadrul Ministerului de Externe al Republicii Cipru.

Ambasadorul din Cipru a fost găsit mort în propria casă

Cu tristețe și emoție profundă ne luăm rămas bun de la distinsul nostru coleg, ambasadorul Republicii Cipru la București, Filippo Kritiotis, care a murit brusc duminică dimineață”, a explicat MAE.

ADVERTISEMENT

Filippos Kritiotis a fost Înalt Comisar al Ciprului în Australia și ambasador al Ciprului în Finlanda și România, potrivit stiripesurse.ro.

Poliția Capitalei și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au preluat ancheta, deschizând un dosar penal pentru moarte suspectă.

ADVERTISEMENT

Indiciile îi fac pe anchetatori să creadă că bărbatul a murit din cauze naturale, însă corpul neînsuflețit a fost transportat la INML pentru necropsie.

Specialiștii vor determina cauza exactă a decesului în zilele următoare și vor transmite, cel mai probabil, informația publicului larg dacă va fi solicitată, conform DC News.

ADVERTISEMENT

Filippos K. Kritiotis s-a născut în Kissonerga în 14 august 1957. A absolvit Universitatea din Aachen, Germania). A fost reprezentant al Ciprului în Egipt, Germania, Bulgaria, Ungaria, Australia, Noua Zeelandă, Indonesia, Insulele Solomon, Fiji, Timorul de ESt, Papua Noua Giunee sau Vanuatu.

Vorbea fluent engleză, franceză, germană și italiană. Potrivit datelor oferite de Ambasada Ciprului, bărbatul era căsătorit și avea o fiică.

ADVERTISEMENT
Tags: