News

Ambulanță în misiune, implicată într-un grav accident. A lovit un cap de pod, pacientul șoferul și asistenta au fost răniți

O ambulanță în misiune a fost implicată, marți, într-un grav accident rutier. Mașina a lovit un cap de pod, pacientul șoferul și asistenta au fost răniți.
18.04.2023 | 13:02
Ambulanta in misiune implicata intrun grav accident A lovit un cap de pod pacientul soferul si asistenta au fost raniti
Accident grav în Neamț: o ambulanță în misiune a lovit un cap de pod. Pacientul șoferul și asistenta au fost răniți. Sursa foto: Facebook / Cătălin Naclad
ADVERTISEMENT

O ambulanță în misiune a fost implicată, marți, într-un grav accident rutier. Evenimentul rutier a avut loc în județul Neamț. Mașina a lovit un cap de pod. Pacientul șoferul și asistenta au fost răniți.

Accident grav în Neamț: o ambulanță în misiune a lovit un cap de pod. Pacientul șoferul și asistenta au fost răniți

Marți dimineață, un grav accident rutier a avut loc în județul Neamț. În jurul orei 07:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment în trafic, pe Drumul Național 15C, în localitatea Bodești.

ADVERTISEMENT

Aici, o ambulanță condusă de un bărbat de 55 de ani, din Piatra-Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune puternică cu un cap de pod.

În urma impactului violent, a rezultat rănirea conducătorului auto și a altor două persoane. E vorba de o femeie de 48 de ani, asistent medical, respectiv un bărbat de 84 de ani. Acesta din urmă era pacientul transportat de utilitară.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, marți, 18 aprilie, în jurul orei 07:20, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Național 15C, în localitatea Bodești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 55 de ani, din Piatra-Neamț, conducea o ambulanță, pe sectorul de drum anterior menționat. El ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un capăt de pod.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a altor două persoane, o femeie de 48 de ani, asistent medical, respectiv un bărbat de 84 de ani, pacient”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, citat de Știri-Neamț.ro.

Poliția Neamț, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Șoferul de pe ambulanță a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, în urma accidentului, polițiștii nemțeni au anunțat că vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților SAJ Neamț, ambulanța transporta un pacient de la Târgu-Neamț la Piatra-Neamț. În imaginile apărute online de la acest accident se observă daunele majore suferite de autoturism.

ADVERTISEMENT