ADVERTISEMENT
News

Ambulanțier în combinezon prins cu bandă adezivă, trimis la un caz de infectare cu coronavirus. Imagini revoltătoare. Video

Autor: Adrian Baciu | 08.04.2020 | 16:46
Ambulanțier în combinezon prins cu bandă adezivă, trimis la un caz de infectare cu coronavirus. Imagini revoltătoare. Video
Sursa foto: hepta.ro

Un ambulanțier într-un combinezon prins cu bandă adezivă este trimis la cazurile de infectare cu coronavirus. Imaginile sunt din România anului 2020 și au fost surprinse la Câmpulung Moldovenesc.

ADVERTISEMENT

Ambulanțier în combinezon prins cu bandă adezivă, trimis la un caz de infectare cu coronavirus

Schimbările în bine din sistemul medical românesc pe timp de pandemie apar cu destul de mare dificultate. Din păcate, încă mai există unități medicale în țara noastră care luptă fără ”arme” cu COVID-19.

Imagini cu adevărat revoltătoare au fost surprinse în aceste zile în România. Un angajat pe ambulanța din Câmpulung Moldovenesc este aruncat în bătălia cu coronavirus într-un combinezon prins cu bandă adezivă.

ADVERTISEMENT

Care e explicația acestor imagini demne de o țară de lumea a treia? Ei bine, se întâmplă asta pentru că materialele sanitare pe care le au la dispoziție lucrătorii de pe Ambulanța Câmpulung Moldovenesc sunt mult prea mici și nu pot fi folosite altfel.

Problema ambulanțierilor, una mult mai veche

Nu de puține ori, cei de la Serviciul de Ambulanță s-au plâns de faptul că trebuie să folosească banda adezivă pentru a acoperi rupturile costumelor. Pandemia de coronavirus a adus acum în prim-plan adevăratele probleme ale celor angajați în sistemul medical.

ADVERTISEMENT

”Motivul e că echipamentele sunt toate venite pe o măsură. Noi nu suntem toți la fel, unul e mai gras, altul mai slab. Ați văzut ce s-a petrecut. E tura care s-a dus aseară la un caz COVID-19 confirmat.

Nu e primul caz. Problema e de mult timp. Noi nu am fost testați să vedem dacă avem sau nu virusul. Am avut colegi simptomatici care au fost forțați să vină la muncă. Noi nu știm dacă suntem purtători sau nu.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a venit să ne întrebe de când a început pandemia să vadă dacă avem ceva. A avut un mare curaj colega mea să spună ce s-a petrecut.

Noi suntem amenințați. Nu avem voie să spunem nimic, suntem amenințați cu procuratură, dosare penale.”, a spus o asistentă din zonă pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU AMBULANȚIERUL ÎNVELIT CU BANDĂ ADEZIVĂ

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!