Life

Ameri Nasrin este însărcinată! Fina lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel e în culmea fericirii!

Ameri Nasrin, fina lui Cristi Borcea, este însărcinată! Vedeta de la Antena Stars este în culmea fericirii, căci va deveni mamă pentru prima oară.
24.02.2023 | 10:57
Ameri Nasrin este insarcinata Fina lui Cristi Borcea si a Valentinei Pelinel e in culmea fericirii
Ameri Nasrin, însărcinată la nici un an de la nuntă!
ADVERTISEMENT

Bucurie uriașă în viața uneia dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Ameri Nasrin, fina lui Cristi Borcea, a rămas însărcinată, iar vedeta nu-și încape în piele de fericire!

Ameri Nasrin este însărcinată! Fina lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel a făcutt marele anunț

Vedeta TV Ameri Nasrin este însărcinată! Acesta este și motivul, pare-se, pentru discreția ei din ultima perioadă, Nasrin având, de ceva vreme, alte preocupări, căci responsabilitățile brunetei se vor schimba în următoarele luni, dar mai ales după ce îl va aduce pe lume pe bebeluș.

ADVERTISEMENT

Încă este devreme să spunem dacă Ameri Nasrin va avea fată sau băiat, căci încă nici părinții nu știu acest lucru, sarcina fiind încă la început. În plus, din informațiile obținute de FANATIK, în exclusivitate, sexul bebelușului va fi păstrat secret până la momentul unei petreceri ”gender reveal”

Vestea sarcinii vine la nici măcar un an de la nunta vedetei, aceasta pășind în fața altarului în luna iulie 2022, la brațul alesului inimii sale, Florin, conduși de nașii lor, Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

”Primul nostru DANS ÎN TREI! ❤️❤️❤️ La multi ani, noua, @pisoipaps! Te iubesc mai mult ca oricând!”, a fost mesajul care a anunțat sarcina, postarea lui Ameri Nasrin fiind un filmuleț în care prezintă cele mai fericite momente din viața ei și a lui Florin – alintat Pisoi.

”Suntem cei mai fericiti! S-a întâmplat totul exact așa cum am visat! Este un copil dorit și așteptat cu cea mai mare bucurie!, a declarat Nasrin, pentru FANATIK, după anunțarea sarcinii.

ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin și Florin, soțul ei, nuntă de poveste alături de nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Ameri Nasrin și soțul ei, Florin, au făcut în vara anului trecut, o petrecere de nuntă spectaculoasă. Dansul miresei, pe acordurile melodiei Iubesc, cântate de Pepe, a ”dizolvat” emoțiile celor doi miri, iar distracția a fost la ea acasă, până dimineața.

La cununie, Ameri a strălucit în rochia albă de mireasă, iar remarcați s-au făcut și nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Săftica.

ADVERTISEMENT

La petrecere, frumoasa Nasrin i-a făcut o surpriză de proporții soțului ei, oferindu-i un moment de dans de-a dreptul incendiar. ”Nu avea nicio idee, nici măcar o bănuială că o să îi fac asta. M-a tot întrebat când am avut timp să fac și coregrafia asta.

&

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ameri Nasrin (@ameri_nasrin)

;

Dar eu am exersat la toaletă, nopțile, când el dormea, m-a ascundeam. Eram cu căștile în urechi, cu coregrafia de la Zizica, și dansam. Dar mi-a plăcut de el, era mască, a avut o reacție adorabilă, parcă îl iubesc și mai mult acum, după ce l-am văzut cum mă privea.

Nu mă recunoștea, nu îi venea să creadă că sunt eu în fața lui, se uita pierdut la mine, la dansatoare…”, ne-a spus, la acea vreme, Ameri Nasrin, râzând și încântată că momentul a fost unul de neuitat pentru soțul ei, Florin.

Petrecerea de nuntă a avut și invitați speciali, printre care Vali Vijelie, manelistul reușind să facă să danseze pe acordurile sale pe aproape toți cei 300 de invitați de la eveniment.

ADVERTISEMENT