Sport

Americanii au etichetat-o pe Wozniacki, după ce a acceptat un wild card, deși o criticase pe Simona Halep pentru același gest

Americanii au reacționat după ce Caroline Wozniacki a aceptat un wild card la turneul din Miami. Jucătoarea din Danemarca a criticat-o pe Simona Halep pentru același lucru.
04.04.2024 | 16:41
Americanii au etichetato pe Wozniacki dupa ce a acceptat un wild card desi o criticase pe Simona Halep pentru acelasi gest
Americanii au etichetat-o pe Wozniacki, după ce a acceptat un wild card, deși o criticase pe Simona Halep pentru același gest!. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caroline Wozniacki a acceptat un wild card pentru turneul de la Madrid, turneu ce se va desfășura în perioada 23 aprilie – 5 mai. La același turneu va juca și Simona Halep.

Americanii au reacționat la decizia lui Caroline Wozniacki: „A avut loc această ironie”

Americanii nu au stat pe loc și au reacționat imediat la decizia lui Caroline Wozniacki de accepta un wild card la turneul din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Aceștia consideră o ironie faptul că jucătoarea din Danemarca se bucură de o invitație la Madrid, având în vedere că nu cu mult timp în urmă, fostul număr 1 WTA, a criticat decizia organizatorilor de la Miami Open de-ai acorda Simonei Halep un wild card la turneul din Florida.

„La două săptămâni după ce Wozniacki a condamnat-o pe Halep, a avut loc această ironie. Wozniacki a spus că Halep n-ar trebui să primească niciun wild card, dar acum amândouă sunt așteptate să joace la Madrid prin același mod.

ADVERTISEMENT

În trecut, amândouă s-au bucurat de succes la Madrid, iar revenirea lor la Caja Magica va atrage cu siguranță atenție.

Dacă Halep și Wozniacki vor ajunge să joace una împotriva alteia, cu siguranță va fi mult interes, având în vedere trecutul lor recent”, au scris cei de la Tennis World USA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca și ea la turneul din capitala Spaniei

Caroline Woznaicki nu este singura jucătoare care se bucură de o invitație la turneul din capitala Spaniei. Simona Halep a primit și ea un wild card din partea organizatorilor și a ales să joace pentru prima dată la turneul din Madrid după o pauză de aproape 2 ani de zile.

”Multe mulțumiri Mutua Madrid Open pentru această oportunitate de a primit wild card. Madrid a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri fericite și sunt recunoscătoare că pot face mai mult. Ne vedem curând”, a fost mesajul postat de Halep pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În 2022, Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului din Madrid de către Ons Jabeur. Jucătoarea din România a reușit o performanță incredibilă pe zgura din capitala Spaniei. Aceasta a reușit să câștige de două ori consecutiv turneul patronat de Ion Țiriac, în 2016 și 2017.

 

ADVERTISEMENT