Sport

Simona Halep revine în circuitul WTA! Anunțul oficial al sportivei: “Abia aștept să mă întorc pe teren!”

Simona Halep a confirmat că va participa la Miami Open. Sportiva a anunţat pe reţelele de socializare că va juca în turneul american.
07.03.2024 | 20:40
Simona Halep revine in circuitul WTA Anuntul oficial al sportivei Abia astept sa ma intorc pe teren
Simona Halep a confirmat că Miami Open ar putea să fie primul turneu la care participă după ce suspendarea în cazul de dopaj i-a fost redusă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
07-03-2024
18:47

Simona Halep revine la Miami! Anunţ oficial

Simona Halep revine, oficial, în circuitul WTA. Sportiva a anunţat pe reţelele de socializare că va juca în turneul WTA de la Miami, care se va desfăşura între 19 şi 31 martie: 

“Sunt foarte încântată să vă anunţ că mă voi întoarce în circuitul WTA peste două săptămâni la Miami Open! Mulţumesc organizatorilor turneului pentru această oportunitate şi abia aştept să mă întorc pe teren şi să joc. Ne vedem curând”, a spus Halep. 

Simona Halep
Simona Halep

Dubla campioană de Grand Slam a primit o invitație din partea directorului turneului de la Miami, James Blake, și este de așteptat să accepte să meargă la turneul ce se va desfășura în perioada 19-31 martie.

La ce turneu va participa Simona Halep după reducerea suspendării

La întoarcerea în țară, Simona Halep a confirmat că există posibilitatea de a participa la Miami Open. Însă, deși își dorește cu nerăbdare revenirea pe terenul de tenis, a explicat că va fi nevoită să ia lucrurile pas cu pas.

ADVERTISEMENT

”(n.r. – Vei juca la Miami Open?) Așa îmi doresc. Dar acum doar ce am ajuns și 2-3 zile am nevoie să mă pregătesc mental. Am făcut o pregătire bună, dar ținând cont că nu am jucat un an și aproape șapte luni un meci oficial, o să fie destul de dificil să reîncep, dar am tot timpul din lume și o să o iau pas cu pas.

În acest moment nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziție să formez o echipă așa cum îmi doresc eu, dar nu o să fie ușor. O să o iau pas cu pas și o să văd cât de bine pot să fac lucrurile.

ADVERTISEMENT

Au fost colaborări foarte bune și cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren (n.r. – Darren Cahill) a fost specială și alături de care am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine și o să aleg”, a declarat Halep.

Halep visează la un nou titlu de Grand Slam

Fostul lider mondial a recunoscut că va fi greu să revină în Top 10, însă a admis faptul că va lupta pentru acest lucru. Deși este conștientă ce întoarcerea în circuit va fi dificilă, ea se gândește la câștigarea unui nou Grand Slam.

ADVERTISEMENT

”Vă spun sincer că nu m-am uitat foarte mult la tenis, pentru că era o suferință să mă uit și să știu că nu am voie să joc, dar nivelul este unul destul de ridicat. În top 10 fetele au o putere extraordinară și joacă un tenis bun. Știu și eu cum este să fii în top 10 și tot timpul ești pregătit.

Va fi greu, dar și o mare provocare pentru mine să mă apropii. Mi-ar plăcea să câștig orice trofeu de Grand Slam, dar visăm acum. Așa că trebuie să ne trezim la realitate și o să o iau pas cu pas, pentru că o să fie o întoarcere destul de dificilă.

ADVERTISEMENT

Abia revin, dar nu știu cât de puternică. Sunt împăcată sufletește, pentru că știu că nu am făcut absolut nimic, s-a și dovedit acest lucru și am foarte mulți oameni care mă apreciază și mă susțin necondiționat, iar cu ei pot să fac treabă din nou”, a spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Tags: