Sport

Amintirile din tinerețe ale lui Dan Petrescu cu Gică Popescu: „Eram disperați să ne vadă gagicile!”. Ce mașini și-au cumpărat din SUA. Video

Dan Petrescu și-a amintit de tinerețe și a povestit ce mașini și-a adus din SUA, alături de Gică Popescu, pentru a atrage priviri, în special ale fetelor.
27.05.2022 | 21:25
Amintirile din tinerete ale lui Dan Petrescu cu Gica Popescu Eram disperati sa ne vada gagicile Ce masini siau cumparat din SUA Video
Amintirile din tinerețe ale lui Dan Petrescu cu Gică Popescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre imaginile pe care le-a pus jucătorilor înainte de duelul cu Universitatea Craiova, meci în urma căruia CFR Cluj a cucerit din nou titlul.

Amintirile din tinerețe ale lui Dan Petrescu

Dan Petrescu și-a adus aminte de tinerețe și a povestit un moment inedit, pe care l-a trăit alături de Gică Popescu: „Eram în Los Angeles, în America. Știi ce am făcut cu Gică Popescu? Am văzut mașinile alea decapotabile, Ford Mustang, și ne-am luat și noi, ne-au venit acasă.

ADVERTISEMENT

La mare, la noi, la Mamaia, mergeam cu ele decapotabile, apăsam mereu pe butonul ăla care închidea și deschidea acoperișul, să ne vadă gagicile”.

„Ne plimbam, așa de disperați eram. Când am văzut Los Angeles… Era altă planetă pentru noi. Am stat o lună acolo, eram cazați în oraș”, a spus Dan Petrescu, în cadrul podcastului „DA BRAVO”.

ADVERTISEMENT

Ce imagini le-a pus Dan Petrescu jucătorilor CFR-ului înainte de meciul cu U Craiova

Dan Petrescu a continuat și a vorbit despre imaginile pe care le-a pus jucătorilor CFR-ului înainte de duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, pentru a-i motiva și pentru a-i împinge spre al 5-lea titlu consecutiv:

Ăla a fost ajutorul meu pentru câștigarea campionatului. Eu le-am pus băieților mei, înaintea meciului cu Craiova, din minutul 118 până în minutul 123 toate fazele și ce făceau ăștia pe bancă.

ADVERTISEMENT

Era un aut pentru Real și se aruncau toți, ziceau ‘este!’. Marcelo țipa la un aut. Ăla era un spirit pe care eu voiam să îl văd la CFR. Când noi pe bancă vom avea spiritul băieților ăștia, vom avea o șansă”.

„Le-am și spus: ‘Poate jucătorii Craiovei sunt mai buni, mai talentați, dar au o șansă doar dacă au spiritul nostru’. Eu zic că numai CFR are spiritul ăsta, de-aia câștigăm trofee.

ADVERTISEMENT

Nu cred că CFR a avut cel mai bun lot în ăștia cinci ani, dar spiritul a fost foarte important. Meciul ăsta m-a ajutat să le arăt cum un Benzema, care nu mai contează câți bani câștigă, se bucură pe bancă la un aut”, a mai spus Dan Petrescu.

Pronosticul „bursucului” pentru finala Champions League

Dan Petrescu a vorbit și despre finala Champions League dintre Liverpool și Real Madrid și, deși este un fan declarat al lui Jurgen Klopp, „bursucul” va merge pe mâna „galacticilor” pentru a cuceri trofeul:

„Merg pe mâna lui Real pentru chestia asta. Eu sunt fan Klopp, echipa lui joacă direct, pe poartă, fără multe pase. Fiecare are stilul lui, Klopp îmi place de mor, 4-3-3, totul pe atac, în viteză.

Are niște jucători fenomenali, cei patru atacanți care pot câștiga oricând meciul. După 90 de minute, 1-1 o să fie. Și după bate Real”.

Serialul preferat al lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a vorbit și despre cum decurge o zi din viața sa, dezvăluind și care este serialul său preferat, la care se relaxează mereu: Să-ți spun programul meu zilnic. Dimineața mă duc la stadion, iau micul dejun, apoi facem antrenament.

Mâncăm de prânz și rămân la stadion până la 7-8 seara. Mai văd meciuri din România, Spania, Italia, Germania, analizez adversarii. 

Dar seara, când e Las Fierbinți, am același ritual! Mă anunță mereu un prieten când e serialul. Însă eu îi zic: ’Știam, băi prostule, nu trebuie să-mi mai spui’. Mă uit la fiecare episod cu doi prieteni”.

„Dacă pierd unul, tot îl văd până la urmă. E singurul lucru la care mă uit, altceva nu fac. Rar mă uit la un film.

Sunt un mare fan de Las Fierbinți, n-am pierdut niciun episod. Am câteva vorbe împrumutate din serial, ca ’Bă, ești, prost?’, ’Bă, ești nebun?’, ’Cum ar veni’, ’Știi ce zic’, multe”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT