Sport

Helmuth Duckadam, nemilos la adresa lui Dan Petrescu: „E un plângăcios! A avut dreptate Balint!”

Helmuth Duckadam a fost nemilos la adresa lui Dan Petrescu, despre care a spus că este plângăcios, așa cum l-a caracterizat recent Gabi Balint.
26.05.2022 | 20:15
Helmuth Duckadam nemilos la adresa lui Dan Petrescu E un plangacios A avut dreptate Balint
Helmuth Duckadam, nemilos la adresa lui Dan Petrescu. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” l-a taxat pe Dan Petrescu și după ce a spus că și-a dat viața pentru România în meciurile pe care le-a jucat în tricoul naționalei.

Helmuth Duckadam, nemilos la adresa lui Dan Petrescu

Helmuth Duckadam a fost nemilos la adresa lui Dan Petrescu, despre care a spus că se plânge mult prea mult, având ieșiri necontrolate, inexplicabile:

ADVERTISEMENT

„A avut dreptate Gabi Balint! Dan Petrescu e un plângăcios. Iar asta că a reprezentat România e o poveste, să fim serioși, noi am câștigat Cupa Campionilor Europeni pentru partid, pentru țară? Am câștigat-o pentru noi, să nu ne mai ascundem”.

„La fel și Dan Petrescu, eu îmi amintesc că peste tot pe unde a jucat, a fost plătit, a primit bani, nu a jucat pe gratis, nu s-a sacrificat. Să fim serioși! Ce dai, aia primești!

ADVERTISEMENT

Cred că era mai frumos dacă ar fi cântat să vină banii la băieți”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

Ce a spus Gabi Balint despre Dan Petrescu

Dan Petrescu a fost făcut praf de Gabi Balint după scandările cu înjurături la adresa Stelei/FCSB-ului după câștigarea campionatului: „Eu nu am am auzit, până acum, pe nimeni să-l facă praf pe Dan Petrescu. A, n-am fost de acord cu un anumit joc sau altul, sau cu tactica, sau că echipa este în scădere. Dar nu cred că a fost cineva care să nu-l respecte, să-l vorbească urât.

ADVERTISEMENT

El este ca bolnavul, ăla, închipuit. Tot timpul se plânge și nu înțeleg de ce, că este unul dintre cel mai antrenori din România.

Are atâtea campionate câștigate, a demonstrat, toată lumea l-a recomandat la națională. Este ca o bocitoare, plânge tot timpul că are cineva ceva cu el și el câștigă. Probabil că este stilul lui și trebuie să-l înțelegem”.

ADVERTISEMENT

„Eu chiar mă gândeam ca FCSB să facă un gest frumos pentru CFR Cluj și să facă un culoar echipei campioane, cum se face în Spania.

ADVERTISEMENT

Așa se procedează în țările civilizate, dar ce am văzut la petrecerea aia și ce s-a cântat acolo… nu am cuvinte să spun ce ar merita aceia care au cântat așa ceva, nu numai Dan Petrescu.

Pentru mine, a fost un moment în care mi-aș fi dorit să se întâmple orice, numai să nu văd acel lucru și să nu-l văd pe Dan Petrescu în mijlocul lor. Oricât de beat ai fi, știu că el nu bea, dar oricât de beat de fericire ai fi, nu ai cum să faci așa ceva.

Crede-mă, sunt foarte decepționat, nici nu știu dacă scuzele pe care și le-ar cere, ar fi suficiente. În rest, jos pălăria, e un antrenor de la care ai de învățat”, a mai spus Gabi Balint.