Life

Ana Baniciu s-a răzgândit în privința nunții: „O idee proastă”. Unde va avea loc evenimentul, de fapt

Ana Baniciu s-a răzgândit în privința nunții sale cu Edy Kovacs. Astfel, locația aleasă nu i-a mai fost pe plac și a schimbat-o.
14.09.2022 | 08:34
Ana Baniciu sa razgandit in privinta nuntii O idee proasta Unde va avea loc evenimentul de fapt
Ana Baniciu s-a răzgândit în privința nunții. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu s-a râzgândit în ceea ce privește unele aspecte legate de nunta sa. Iată ce schimbări a vrut vedeta pentru marele eveniment!

Ana Baniciu s-a răzgândit în privința nunții. Ce decizie a luat cântăreața

Ana Baniciu trece printr-o perioadă destul de stresantă acum, deoarece plănuiește să se mărite la anul, așa că evenimentul trebuie organizat până la cele mai mici detalii.

ADVERTISEMENT

Deși inițial plănuia să facă o nuntă pe plajă, Ana Baniciu a renunțat la această idee legată de marele eveniment din viața ei.

Cântăreața s-a răzgândit în privina căsătoriei sale de la malul mării, totul pentru confortul celor din jurul său.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu și iubitul ei au ajuns la concluzia că ar fi foarte greu pentru invitații ei să vină până la mare, așa că din rațiuni de organizare, ea a decis să facă nunta mai aproape, cel mai probabil, în București.

„Nu mai facem pe plajă, am renunțat la ideea asta, este o idee proastă. Vom face undeva, nici nu știu, probabil că în București.

ADVERTISEMENT

Avem foarte mulți invitați și atunci trebuie să o facem în București, în așa fel încât să fie comod tuturor să ajungă, să nu punem lumea pe drumuri aiurea”, a declarat cântăreața la Antena Stars.

Ana Baniciu a spus cum vrea să fie nunta ei

Ana Baniciu și Edy Kovacs plănuiau să se căsătorească la Eforie, și nu la restaurantele pe care le deține logodnicul ei milionar.

ADVERTISEMENT

Nici anul viitor nu știe artista dacă va avea loc nunta sau nu, dar este sigură că vor fi mulți invitați și multă distracție!

„Mai e un an până la nuntă, dacă reușim să o facem la anul. Deocamdată, ce să zic, umblăm așa să vedem localuri, spații, tot felul.

Părinții nu au intervenit, astea sunt deciziile noastre, căci va fi seara noastră de neuitat și vrem să facem așa cum ne place nouă. Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună, oameni faini și muzică frumoasă, evident”, a mărturisit celebra artistă.

ADVERTISEMENT
Tags: