News

Ana Maria, tânăra însărcinată și găsită moartă, torturată şi violată înainte de a fi ucisă. Suspectul crimei ar fi avut un complice

Ana Maria, tânăra din Orhei care a fost găsită fără suflare în weekend, a avut parte de o moarte cumplită. Suspectul crimei ar fi avut un complice.
23.04.2024 | 07:01
Ana Maria tanara insarcinata si gasita moarta torturata si violata inainte de a fi ucisa Suspectul crimei ar fi avut un complice
Detalii terifiante în cazul crimei din Moldova: Ana Maria, tânăra însărcinată și găsită moartă, torturată şi violată înainte de a fi ucisă. Sursa foto: Facebook / Unimedia / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din cele mai noi informații venite de la anchetatorii din Republica Moldova reiese că Ana Maria, tânăra însărcinată și găsită moartă în weekend, ar fi fost torturată şi violată înainte de a fi ucisă. Suspectul principal în acest caz, aflat în arest, ar fi avut un complice.

Detalii terifiante în cazul crimei din Moldova: Ana Maria, tânăra însărcinată și găsită moartă, torturată şi violată înainte de a fi ucisă

Procurorul General din Republica Moldova a făcută publică, în debutul acestei săptămâni, cauza care a dus la decesul Anei Maria, tânăra însărcinată, dispărută pe 12 aprilie și găsită moartă pe data de 20 aprilie, la câțiva kilometri de casa șoferului în mașina căruia aceasta a urcat.

ADVERTISEMENT

Raportul legiștilor scoate la iveală detalii terifiante. Analiza IML indică faptul că tânăra gravidă a fost torturată şi violată înainte să fie ucisă. Aceasta avea arsuri de ţigară şi zeci de înţepături de ace pe corp. Criminalul ar fi sufocat-o şi a lovit-o până la moarte, spun legiștii.

”Este vorba despre un caz tragic, inițial a fost pornită o urmărire penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită efortului angajaților poliției, în comun cu cei ai procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit, din păcate, găsirea corpului neînsuflețit al victimei.

ADVERTISEMENT

Avem primele concluzii neoficiale, pe care este pornită o cauză penală pe faptul de omor. Potrivit primelor informații pe care le avem, decesul a survenit în rezultatul unei traume cranio-cerebrale.

Urmează ca expertiza să răspundă la mai multe întrebări, inclusiv dacă sunt și alte leziuni corporale în legătură cu decesul și dacă există substanțe psihotrope în sângele victimei”, a declarat Procurorul General Ion Munteanu, citat de Unimedia.

ADVERTISEMENT

Suspectul crimei ar fi avut un complice

Poliția din Republica Moldova are un suspect în cazul acestei crime. Oamenii legii de peste Prut au anunțat că șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută din Orhei a fost reținut. Deocamdată, bărbatul nu colaborează cu criminaliștii.

Conducătorul Fordului în care s-a urcat victima, pe 12 aprilie, este fost polițist. El a mai lucrat la un penitenciar. Din datele presei locale, aflăm că acesta a fost părăsit de soție, este șomer, iar în ultima perioadă consuma alcool în exces și era agresiv.

ADVERTISEMENT

Un jurnalist din țara vecină citat de Observator News oferă un detaliu care ar putea răsturna situația. Se pare că suspectul ar fi avut un complice. ”Ana Maria l-a aşteptat pe prietenul iubitului ei aici, în centrul oraşului.

S-a urcat în prima maşină care a oprit în faţa ei, ferm convinsă că la volan era şoferul aşteptat. Era întuneric. Astfel, nu şi-a dat seama de eroare decât prea târziu. Surse din anchetă spun că în autoturism ar mai fi fost cineva, un posibil complice la omor”, spune Doina Ivanov, jurnalistă.

ADVERTISEMENT