Life

Ana Morodan, în lacrimi la psihiatrie! Imagini cu Contesa Digitală: „Eu am decis”

Ana Morodan a fost la psihiatrie, în județul Alba, iar experiența trăită acolo a marcat-o destul de tare pe Contesa Digitală.
16.07.2023 | 12:23
Ana Morodan in lacrimi la psihiatrie Imagini cu Contesa Digitala Eu am decis
Ana Morodan, despre experiența de la clinica de psihiatrie. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Ana Morodan s-a confruntat o perioadă bună cu un soi de depresie, cu burnout, un burnout despre care a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK în urmă cu câteva luni.

Ana Morodan, despre internarea la Psihiatrie

Contesa Digitală a prezentat primele imagini de la clinica de psihiatrie din Alba Iulie unde a mers de bună voie și nesilită de nimeni, în urma evenimentului neplăcut prin care a trecut pe 29 martie, când a fost prinsă beată la volan.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan a revenit pe sticlă sâmbătă, 15 iulie 2023, cu reality-show-ul „Reală”, la Antena Stars. Show-ul, difuzat de data asta, pe parcursul verii, în weekend între orele 21:00 și 23:00 a oferit primele imagini cu activitatea Anei Morodan după controversatul episod de la finalul lunii martie.

Așa cum ne-a promis, Ana ne-a arătat câteva secvențe pe care nu le-a mai publicat nicăieri, printre care întâlnirea emoționantă cu Adrian Teleșpan și scurta ei ședere la psihiatrie.

ADVERTISEMENT

Prin internarea din proprie convingere, Ana Morodan a ținut să arate că la o astfel de clinică nu merg doar oamenii ”nebuni”, așa cum sunt prejudecățile, ci și cei care se confruntă cu anxietatea sau depresia.

 

„Eram obosită de viață, de telefon, de cameră…”

„Prima oară când am dat REC, am început să plâng. Îmi doream atât de tare să trec oamenii prin experiența unui astfel de centru, dar îmi era foarte greu mie, nu că eram în centru, că eu am decis să mă duc. Îmi era greu, eram obosită, efectiv, de viață, de telefon, de cameră și n-am mai făcut asta. 

ADVERTISEMENT

Am citit în 10 zile cred că 11 cărți. Nu am mai citit de vreo 7 luni, ce-ai? M-am uitat la filme pe care nu am mai apucat să le văd. A fost super simpatic.

Trebuie subliniat că în această clinică vin și oameni care au anxietate severă”, a mărturisit Ana Morodan în emisiunea „Reală”.

ADVERTISEMENT

„Am avut norocul să am o cameră cu o panoramă superbă, spre un deal tot verde. Bunătatea oamenilor a fost aproape. Se simte aproape Ardealul. Da, o să fiu subiectivă. Dar… Oamenii din zona aia, a fost așa o hrană pentru suflet. Mi-a plăcut. M-au emoționat foarte mult”, a mai spus Ana Morodan.

ADVERTISEMENT