Life

Ana Morodan, postare controversată după ce s-a internat la psihiatrie. Ce a enervat-o pe vedetă

Ana Morodan, mesaj surprinzător după ce a ajuns în clinica psihiatrică. Ce a supărat-o atât de tare pe Contesa Digitală.
08.05.2023 | 10:00
Ana Morodan postare controversata dupa ce sa internat la psihiatrie Ce a enervato pe vedeta
Ana Morodan, mesaj surprinzător după ce a ajuns în clinica psihiatrică. Ce a supărat-o atât de tare pe Contesa Digitală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a realizat în urmă cu puțină vreme o postare controversată după ce s-a internat la psihiatrie. Ce a enervat-o pe vedeta de la Antena Stars care s-a ales cu trei dosare penale după ce a urcat la volan sub influența alcoolului și fără permis.

Ana Morodan, mesaj surprinzător după ce a ajuns în clinica psihiatrică. Ce a supărat-o atât de tare pe Contesa Digitală

Ana Morodan a revenit pe rețelele de socializare, unde este foarte activă chiar dacă a ajuns într-o clinică psihiatrică pentru a se trata. Contesa Digitală a lăsat un mesaj surprinzător în online prin care le atacă pe femei.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că nu va înțelege niciodată de ce unele doamne și domnișoare aleg să meargă la shopping însoțite de partenerii de viață. Acest aspect pare să o supere pe blondina care este o persoană independentă din toate punctele de vedere.

Se pare că influencerița nu vede rostul bărbaților prin mall-uri alături de iubitele lor, mai ales dacă sunt luați pe post de stiliști în această privință. În plus, pare să fie de acord cu faptul că se poate trăi în lume, dar fără lume în preajma sa.

ADVERTISEMENT

„Nu o să înțeleg niciodată femeile care își târăsc partenerii de viață cu ele la cumpărături și-i țin pe săracii în picioare, pe scaune și îi întreabă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in… Măi, nu”, a spus Ana Morodan, conform cancan.ro.

Ana Morodan, activă în social media

Ana Morodan este extrem de activă în social media de când are probleme cu legea. Contesa Digitală a luat o mică pauză de la Internet, dar a revenit cu forțe proaspete și cu foarte multe reclame și promovări la diverse produse.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu apare foarte des în postările pe care le realizează în mediul virtual, însă a ales de la o vreme să distribuie numai ce-i place, fără să țină cont de aprecierile pe care le primește de la fanii săi.

„În era «postează ceea ce vreau, nu ceea ce atrage like-uri»”, este unul dintre mesajele lăsate de vedeta de la Antena Stars în online care atestă acest lucru. Internauții i-au scris numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

În plus, oamenii au declarat că simt lipsa Contesei Digitale de pe social media și că abia așteaptă să o revadă pe micile ecrane, în emisiunea Reală by Ana Morodan care a fost întreruptă după ce a avut probleme cu legea.

ADVERTISEMENT
Tags: