Life

Ana Morodan, primele imagini după ce s-a internat la psihiatrie! Ce decizie a luat “Contesa digitală”

Ana Morodan s-a internat la psihiatrie, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. ”Contesa digitală” a publicat primele imagini.
04.05.2023 | 17:51
Ana Morodan primele imagini dupa ce sa internat la psihiatrie Ce decizie a luat Contesa digitala
Ana Morodan s-a internat la psihiatrie. Cât plătește pe zi pentru a se trata. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a decis să fie tratată de medici după ce la finalul lunii martie a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a drogurilor. ”Contesa digitală” s-a internat la un centru de psihiatrie și a publicat imagini de la fața locului.

Ana Morodan s-a internat la psihiatrie. ”Contesa digitală” a publicat imagini de la fața locului

Celebra bloggeriță ar fi, mai exact, la un centru privat de psihiatrie, din satul Pianu de Jos, județul Alba, specializat pe dezalcoolizare și dezintoxicare. Serviciile de îngrijire a pacienților ar fi cele mai bune aici, din țară, iar ”Contesa digitală” ar plăti pe zi 550 lei, potrivit cancan.ro

ADVERTISEMENT

Ana Morodan ar fi scăpat și de controlul judiciar, după ce pe data de 28 martie, de două ori în aceeași zi, a fost oprită de polițiști, în trafic, fiind depistată pozitiv pentru consum de alcool și benzodiazepine și descoperindu-se că are permisul suspendat.

Vedeta ar fi chiar în aceste momente la Centrul Medical ”Laura Cătană”, iar aici ar fi solicitat să stea singură într-o cameră. După ce în presă a apărut această informație, ea a confirmat-o, postând pe Instagram imagini de la fața locului.

ADVERTISEMENT
ana morodan la psihiatrie
Ana Morodan a publicat imagini de la Centrul Medical ”Laura Cătană”. Sursa foto captură Instastory, colaj Fanatik

 

Cum își justifică Ana Morodan faptele

În urmă cu câteva zile, Ana Morodan a oferit primul interviu după scandalul în care a fost implicată. Pentru Antena Star, postul unde a avut o emisiune TV, despre viața ei, a recunoscut că a luat pastile împotriva depresiei și că fără ele avea un comportament haotic.

De asemenea, Ana Morodan și-a recunoscut și greșeala și a subliniat că nu este un exemplu de urmat pentru cei care îi apreciază activitatea din online. A mai precizat în același timp că nu este bine cu ea și că a fost un șoc arestarea sa pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta. Eu ajunsesem să iau pastile și când ieșeam cu trei oameni în oraș. E destul de greu și cred că atât de șocant pentru mulți oameni că un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clachează și când clachezi și ești persoană publică, ți-o iei public de la toată lumea.

Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior. Sunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt. Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, a spus Ana Morodan pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan, a ajuns în această situație după ce pe data de 28 martie a fost reținută pentru 24 de ore de către poliție, iar la eliberare s-a hotărât plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile. În după amiaza acelei zile, Ana Morodan a fost oprită în trafic de două ori.

Prima oară, din cauză că a condus haotic și a avariat două mașini. Urmărită de poliție și în cele din urmă oprind la semnalele acesteia, a refuzat prelevarea de mostre biologice și astfel s-a ales cu dosar penal. Ulterior, și-a continuat drumul, iar spre seară, în jurul lui 23:00, fiind din nou oprită de poliție, a acceptat testarea în cele din urmă, și a ieșit la iveală că a consumat droguri și alcool.

ADVERTISEMENT