Life

Ana Morodan, decizie controversată după ce s-a ales cu trei dosare penale: ”Până mă fac bine”

Ana Morodan a fost invadată de probleme. Vedeta a reușit să se aleagă cu trei dosare penale într-o singură noapte, iar acum are nevoie de timp să își revină.
18.04.2023 | 13:05
Ana Morodan decizie controversata dupa ce sa ales cu trei dosare penale Pana ma fac bine
Ana Morodan, decizie controversată după ce s-a ales cu trei dosare penale. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a avut numeroase probleme în ultima perioadă. Tocmai din acest motiv, aceasta a lipsit considerabil din mediul online, iar urmăritorilor săi le era dor de ea. Se pare însă că acum vedeta vine cu o decizie neașteptată.

Ana Morodan, decizie neașteptată după incidentul din trafic

Ana Morodan a reușit să se aleagă cu trei dosare penale în aceeași seară. Vedeta a fost oprită de mai multe ori de polițiști, la un interval scurt de timp. Ulterior, s-a confirmat că aceasta a condus sub influența alcoolului, dar și sub influența unor substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, oamenii legii aveau să afle că vedeta avea și permisul de conducere suspendat. Chiar și așa, ea a continuat să conducă pe străzile din București. Evident că întreaga situație a marcat-o, iar nu puțini sunt cei care au ajuns să o critice pe vedetă.

Pe de altă parte, unii fani îi țin partea în continuare, astfel că vedeta continuă să fie urmărită. Chiar și așa, Ana Morodan spune că mai are nevoie de timp. Deși nu am mai auzit nimic de ea de aproape o lună de zile, vedeta a revenit în mediul online.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că încă nu s-a făcut bine. De asemenea, are nevoie de forță pentru a-și putea recăpăta energia, însă până atunci nu vrea să uite de fanii ei. Drept urmare, aceasta le propune celor care o urmăresc posibilitatea de a comunica între ei.

Totodată, ea a făcut un apel la cei care vor să promoveze produse să o contacteze în privat. În acest mod, toată lumea va avea de câștigat, iar vedeta beneficiază de timpul de care are nevoie pentru a-și pune ordine în viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta merge la terapie și face meditație

”Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială. (…) Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune.

Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit. Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, vă mai dau și eu niște idei, ca să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți.”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că după incidentul de acum câteva săptămâni, Ana Morodan a făcut schimbări majore. Vedeta merge la terapie și de asemenea, face și meditație. În același timp, ea le-a mai dezvăluit fanilor săi că cele întâmplate în ultima perioadă au fost niște lecții de viață ”bune” pentru ea.

Printre altele, Ana Morodan spune că s-a ales cu critici dure, dar în același timp și cu oameni care țin la ea, dar și cu sfaturi blânde. Amintim și că la mică distanță de incidentul în care vedeta a fost implicată, Monica Odagiu a fost protagonista unui incident mortal în trafic. Actrița a dispărut și ea de asemenea de pe internet de atunci. 

ADVERTISEMENT