Life

Ana Morodan vrea să plece din România. Ce planuri are vedeta de la iarnă: ”O să mă mut la căldură”

Ana Morodan vine cu o dezvăluire neașteptată. ”Contesa Digitală” vrea să plece din România în perioada iernii. Unde se stabilește?
02.09.2023 | 15:17
Ana Morodan vrea sa plece din Romania Ce planuri are vedeta de la iarna O sa ma mut la caldura
Ana Morodan vrea să plece din România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a trecut prin perioade nu tocmai plăcute. Deși se bucura de o carieră de succes pe rețelele de socializare, se pare că în spate, vedeta trăia o adevărată dramă. Lucrurile au atins apogeul în primăvara aceasta.

Ana Morodan vrea să plece din România

În luna martie, Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale. A fost prinsă de polițiști în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise, dar și sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Ana Morodan s-a internat la o clinică, unde a stat o perioadă de timp. Ea și-a ținut la curent fanii în legătură cu starea ei de sănătate, dar și în legătură cu modul în care decurge tratamentul său.

Iată că la aproape jumătate de an de la teribilul incident din trafic, Ana Morodan e pusă pe fapte mari. Vedeta vrea să plece din România în perioada iernii. Totodată, ea le-a explicat fanilor că deja și-a făcut planul.

ADVERTISEMENT

Astfel, va continua să muncească din străinătate și totodată își va organiza afacerile de la distanță. Unde pleacă Ana Morodan? În Bali, începând cu luna decembrie, unde va sta pe perioada iernii.

Destinația aleasă de vedetă în perioada iernii

A închiriat deja o casă acolo, pe care o va și prezenta pe Instagram. Totodată, vedeta nu va fi singură, ci alături de niște prieteni care la rândul lor vor petrece iarna tot în Bali, după cum povestește ea.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan spune că oricum se simte bine și singură. De asemenea, odată cu această escapadă, vedeta vrea să se regăsească și să facă toate lucrurile care îi aduc o reală plăcere.

„În luna decembrie voi rezida în Bali! Plec din țară e abrupt spus. O să mă mut pe perioada iernii la căldură. Nu am achiziționat o casă, am închiriat o casă. Știți că nu îmi place să fac bravură, o să vedeți pe Instagram, e o casă încăpătoare.

ADVERTISEMENT

O să stau în Bali pe perioada nedeterminată. Mi-am propus iarna să stau un pic la căldură, mi-am și organizat afacerile în așa fel încât să îmi pot coordona echipa de acolo. Cred că iarna asta aș vrea să stau acolo.

Am o cunoștință acolo, am niște prieteni români care și ei își petrec iarna acolo, dar eu mă simt bine și singură. O să fac acolo ce fac și aici. O să muncesc, o să mă regăsesc, o să citesc, o să stau la soare, o să fac shopping, o să fac ce fac și aici.”, a mărturisit Ana Morodon în cadrul unui show TV, potrivit Spynews.ro.

ADVERTISEMENT