Life

Ana Morodan, schimbări radicale după ce s-a ales cu trei dosare penale: ”Nu vreau clemență”

Ana Morodan, modificări drastice din cauza celor trei dosare penale. Ce vrea să facă Contesa Digitală în perioada următoare.
24.04.2023 | 19:44
Ana Morodan schimbari radicale dupa ce sa ales cu trei dosare penale Nu vreau clementa
Ana Morodan, modificări drastice din cauza celor trei dosare penale. Ce vrea să facă Contesa Digitală. Sursa foto: captură video a1.ro
ADVERTISEMENT

Renumita vedetă a postului de televiziune Antena Stars a anunțat că este dispusă să facă schimbări radicale după ce s-a ales cu trei dosare penale. Influencerița a mai precizat că nu vrea clemență din partea autorităților.

Ana Morodan, modificări drastice din cauza celor trei dosare penale. Ce vrea să facă Contesa Digitală

Ana Morodan este dispusă să recurgă la modificări drastice din cauza celor trei dosare penale cu care s-a ales după ce a condus fără permis de conducere, sub influența alcoolului și a provocat un accident în Capitală.

ADVERTISEMENT

Contesa Digitală vrea să renunțe la medicamentele pe care le ia și din cauza cărora s-a urcat inconștientă la volan. În plus, blondina spune că nu mai vrea să recurgă la calmante din dorința de a se simți bine și a cerut deja ajutorul celor din echipa sa.

„O să aleg altă cale și nu o să mai recurg la pastile pentru a mă simți bine și cred că ajutată de toată echipa mea și de oamenii minunați care au fost în jurul meu o să fac lucrurile corecte.

ADVERTISEMENT

Am cerut ajutor, m-am informat despre cum ar trebui să fac asta și o să vedeți toți pașii ăștia și sper ca cei care sunt în situația mea, pentru că știu că sunt mulți, să vadă mai repede o altă cale de a fi bine decât refugiul în aceste pastile. 

Luam pastile de fiecare dată când ieșeam în oraș. Și un om puternic la un moment dat clachează. Nu vreau clemență. Nu vreau îngăduință”, a mărturisit Ana Morodan în emisiunea Acces Direct, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan nu știe cum a ajuns la volan

Ana Morodan a mai subliniat că nu știe cum a ajuns la volan pentru a doua oară în ziua respectivă. Vedeta de la Antena Stars nu este mândră și îi este rușine de momentele prin care a trecut, precizând că nu „ a fost ea”.

Mai mult decât atât, blondina recunoaște că medicamentele pe care le-a luat au pus control pe mintea sa. Fosta detectivă de la Masked Singer România nu a avut niciun fel de intenție să lovească pe cineva sau să provoace vreun accident grav.

ADVERTISEMENT

„Sunt o fată foarte norocoasă pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni și… sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei și nu am adus niciun fel de vătămare niciunui alt om”, a mai spus Ana Morodan.

ADVERTISEMENT
Tags: