Life

Ana Porgras, amenințare serioasă înainte de revenirea la Survivor România! Ce le transmite colegelor sale

Ana Porgras e una din vedetele care va reveni la Survivor România, în ediția All Stars! Fosta gimnastă își ”amenință” rivalele!
21.12.2023 | 23:32
Ana Porgras amenintare serioasa inainte de revenirea la Survivor Romania Ce le transmite colegelor sale
Ana Porgras, fostă gimnastă, concurentă la Survivor România All Stars. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Porgras își face adversarele de la Survivor România să tremure înainte ca toți concurenții să pornească spre Dominicană, acolo unde se va filma ediția All Stars!

Ana Porgras, mai sigură ca niciodată pe forțele sale înainte de Survivor România All Stars

Fosta gimnastă de renume a acceptat provocarea PRO TV de a face parte din sezonul suprem, așa cum l-a denumit deja prezentatorul Daniel Pavel. Ana Porgras a scris pe Instagram că este mult mai pregătită față de ediția cu numărul 2… Cea în care a fost extrem de apropiată de Zanni, după cum știe deja o țară întreagă.

ADVERTISEMENT

Ca un soi de amenințare pentru rivalele ei, Ana spune cu fermitate că va da mai mult ca niciodată în show-ul de supraviețuire.

„Let the game begin! Într-un colț al aventurii și al provocărilor se deschide din nou ușa pentru mine la @survivorromania.oficial. După prima experiență care mi-a testat limitele și mi-a schimbat perspectiva asupra vieții, mă pregătesc acum pentru sezonul suprem al luptei. Va fi sezonul suprem al supraviețuirii.

ADVERTISEMENT

A fost o călătorie dură. Acum mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită. În loc să merg spre necunoscut, știu acum la ce să mă aștept. Sunt pregătită să înfrunt provocările cu mai multă înțelepciune și cura. Promit să lupt mai intens pentru a deveni o adevărată supraviețuitoare!

Apreciez susținerea voastră din prima mea călătorie. Acum, vă invit să fiți alături de mine și în această continuare a aventurii. Sper să simțiți pasiunea și hotărârea mea în fiecare moment. Haideți să începem acest nou capitol împreună!”, este mesajul postat de Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

Gimnasta va concura în aceeași echipă cu Elena Ionescu și Andreea Tonciu

Ana Porgras va concura în tabăra Faimoșilor, unde se va reîntâlni cu Zanni, prietenul ei special sau poate inamic, cine știe, în ediția All Stars.

Din echipa celebrităților mai fac parte Jador, Cătălin Moroșanu, Elena Ionescu, TJ Miles, Ștefania Stănilă, Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, printre alții.

ADVERTISEMENT

În tabăra Războinicilor revin Alex Delea, Iancu Sterp, Lola Crudu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan. Sunt doar câteva din cele mai cunoscute nume.

 

 

ADVERTISEMENT