Life

Surpriză în finala Vocea României 2023! Daniel Pavel, primele detalii despre Survivor România All Stars. Când va începe noul sezon. Update

Surpriză în finala Vocea României 2023. Cine este marele câștigător al premiului de 100.000 de euro? Emoții mari vineri seară.
15.12.2023 | 23:38
Surpriza in finala Vocea Romaniei 2023 Daniel Pavel primele detalii despre Survivor Romania All Stars Cand va incepe noul sezon Update
Cine va câștiga sezonul 11 de la Vocea României. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este marele câștigător al show-ului Vocea României 2023? Toată lumea se întreabă asta. Doar patru concurenți au reușit să ajungă în marea finală a show-ului de la Pro Tv. Numele celui norocos îl vom afla însă în doar câteva ore.

Daniel Pavel, declarații în premieră în finala Vocea României 2023

Una dintre cele mai neașteptate surprize din finala Vocea României a fost Daniel Pavel. Prezentatorul de la Survivor România a venit cu cele mai noi detalii despre sezonul Survivor România All Stars.

ADVERTISEMENT

Așa cum îi spune și numele, în 2024, în jungla din Republica Dominicană vor fi prezenți cei mai buni concurenți din toate timpurile. Faimoșii și Războinicii care au spus da, din nou, provocării din Dominicană vor începe lupta pentru supraviețuire mai repede decât te-ai fi așteptat.

În finala Vocea României, Daniel Pavel nu a mai ținut secret și a spus că noul sezon Survivor România All Stars va debuta pe 16 ianuarie. Astfel, cei de acasă mai au de așteptat doar o lună până când se vor bucura de unul dintre cele mai de succes show-uri de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Alexandra Căpitănescu, cel mai emoționant moment din finala Vocea României 2023

În această seară, Tudor Chirilă s-a asigurat că o pune în valoare pe finalista lui. Alexandra Căpitănescu are una dintre cele mai bune voci din toate sezoanele și este extrem de versatilă. Tânăra studentă la fizică medicală a demonstrat că poate cânta orice, iar momentul din finala de la Vocea României a fost unul spectaculos.

Alexandra Căpitănescu a cântat piesa ”Alone” de la Heart și a reușit să emoționeze jurații până la lacrimi, în special pe antrenorul ei, Tudor Chirilă. Cu toții au fost plăcut surprinși să o asculte pe finalistă și au ajuns la o concluzie. Alexandra Căpitănescu are ceva din regretata Laura Stoica, artista de care tuturor românilor le este dor.

ADVERTISEMENT

Adrian Minune, pentru prima dată pe scena de la Vocea României

Pentru marea finală Vocea României din această seară, Smiley a lăsat ce este mai bun la final. Antrenorul a scos asul din mânecă și, după ce a ales piesa pentru Alex Maxim, a prezentat și invitatul pentru momentul special.

În această seară, pe scenă alături de finalistul lui Smiley, Alex Maxim a urcat nimeni altul decât Adrian Minune. Emoțiile au fost destul de mari și pentru el, mai ales că este pentru prima dată când cântă la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Lui Smiley nu i-a fost deloc ușor să îl abordeze pe marele manelist. Însă, și-a luat inima în dinți și i-a dat un telefon. Smiley l-a întrebat pe Minune dacă este liber vineri seara, iar inițial, răspunsul a fost nu. Și, totuți, după ora 21, se pare că Adrian Minune și-a făcut loc în program pentru finala de la Vocea României.

Momentul lui Adrian Minune alături de Alex Maxim a primit aplauze la scenă deschisă. Adrian Minune nu s-a retras până când nu le-a spus tuturor juraților cât de mult îi apreciază și îi respectă.

Finala Vocea României 2023. Mici tensiuni între jurați pe ultima sută de metri

În această seară, jurații au fost mai emoționați ca niciodată. Cu toții au pus în scenă momente unice alături de concurenții lor, din dorința de a ajunge la inimile celor de acasă. Cum votul câștigător stă în mâinile publicului, momentele artistice trebuie gândite foarte bine.

Theo Rose și Horia Brenciu au recunoscut că au fost ultimii care s-au gândit la momentul din această seară. Alături de Melisa Antonesi, concurenta lor din finală, cei trei au cântat o piesă în limba italiană și au avut un singur scop. Și anume, acela de a se distra.

Momentul lor a fost plin de energie. Așa cum spune tradiția, la final fiecare jurat de pe scaun trebuie să emită păreri despre momentul artistic. Dat fiind scandalul dintre Irina Rimes, Theo Rose și fanii artistei, jurata de peste Prut a încercat să se abțină de la comentarii.

Irina Rimes a spus că evită să comenteze momentele în care pe scenă cântă Theo Rose sau Horia Brenciu. Cei doi au voci incredibile, încât nu mai este nimic de spus.

Finala Vocea României 2023 are loc vineri, 15 septembrie

Vocea României ajunge la final în ediția de vineri seară, 15 decembrie. Rămâne de văzut cine va fi însă marele câștigător al show-ului. Acesta trebuie să ajungă direct la inimile publicului.

Așadar, vineri seară, emoțiile sunt la cote maxime pentru Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Melisa Antonesi și Alex Maxim, concurenții din marea finală, de la Vocea României. Fiecare va da tot ceea ce are mai bun din el în această seară. Iar miza este mare și anume trofeul alături de cecul de 100.000 de euro. Ca să nu mai vorbim de statutul de câștigător de la Vocea României 2023.

Câte trei melodii vor avea de interpretat finaliștii de la Vocea României, adică una solo, una alături de antrenori și o piesă o vor cânta alături de un invitat special. Concret, Alexandra Căpitănescu, parte din echipa lui Tudor Chirilă, va cânta o piesă alături de Adrian Nour.

De cealaltă parte, Vlad Musta, antrenat de Irina Rimes, va performa alături de Dora Gaitanovici. Melisa Antonesi, din echipa Horia-Theo Rose, va avea un număr alături de Miță (Bere Gratis), iar concurentul lui Smiley, Alex Maxim, va cânta cu Adrian Minune.

Începând cu ora 20:30 vom putea urmări ceea ce au pregătit, mai exact, finaliștii. Telespectatorii vor avea parte și de surprize. Pe scena emisiunii care a ajuns la sezonul 11 vor urca și Lupii lui Calancea, care vor susține un moment special.

Cum se desemnează marele câștigător de la Vocea României

Marele câștigător al sezonului 11 de la Vocea României 2023 va fi desemnat de către publicul de acasă. Finalistul care va avea cele mai multe voturi se va bucura de titulatura de învingător. Iar oricine vrea să își susțină favoritul o poate face.

Amintim că Vocea României este unul dintre cele mai vechi formate de divertisment din țară. Se difuzează pe micile ecrane ale românilor din 2011. Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Theo Rose și Irina Rimes sunt jurații sezonului cu numărul 11.

Competiția ajunge, iată, la final vineri, 15 decembrie, înainte de Crăciun, iar sezonul cu numărul 12 ar trebui să îl vedem de anul viitor. Așa cum s-a obișnuit până acum, este posibil să urmărim Vocea României 2024 începând cu toamna anului viitor.

ADVERTISEMENT