Life

Ana Porgras, escapadă la mii de kilometri depărtare de România: „Fug de coronavirus”

Ana Porgras a plecat în vacanță! Fosta concurentă de la Survivor România a ales o destinație aflată la peste 5.000 de kilometri depărtare.
26.08.2021 | 10:50
Ana Porgras escapada la mii de kilometri departare de Romania Fug de coronavirus
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a pornit în zbor spre una dintre cele mai mediatizate destinații ale ultimilor doi ani. Gimnasta pe care românii au putut-o admira recent la Survivor România a ales o destinație departe de ochii curioșilor.

Sportiva i-a testat pe fani și i-a întrebat pe canalul ei de Instagram unde cred că se duce. Nu mulți au ghicit. La un moment dat, cea care a dat-o de gol a fost prietena ei, Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

Ana a glumit apoi pe seama destinației alese spunând că fuge acolo de coronavirus. Unui fan i-a scris că poate va participa și la Asia Express, dacă producătorii de la Antena 1 se decid să filmeze în acea țară… africană.

Ana Porgras, escapadă în Zanzibar

Este vorba despre Zanzibar, una dintre destinațiile la modă mai ales anul acesta. Gimnasta pare extrem de entuziasmată de locul unde a ales să se relaxeze după un an nebun.

ADVERTISEMENT

„Exact, plec cât se poate de departe de coronavirus. Eu fug de coronavirus și el după mine. Sper ca de data asta să stea departe și să nu îmi strice planurile. Chiar mă enervez dacă se apropie”, a mărturisit Ana Porgras pe Instastory.

Pe lângă dezvăluirea locului unde a plecat în vacanță, Ana a răspuns și altor întrebări puse de urmăritorii ei de pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Bruneta a fost întrebată de un internaut dacă s-ar mai înscrie la Survivor România. Răspunsul oferit de fosta gimnastă a fost unul scurt și destul de vehement.

ana porgras
Ana Porgras se ”reface” în Zanzibar după ce timp de aproape un an a fost în centrul atenției în urma participării la Survivor România

Nu vrea să mai audă de Survivor România

„Mi-a ajuns un sezon”, a spus Ana Porgras holbându-și ochii, negând disponibilitatea ei de a mai face față unui asemenea show.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras a reintrat în atenția publicului după participarea în reality-show-ul difuzat de Kanal D, încheiat la începutul lunii iulie.

Atleta nu a mai apărut de mult în public de la acest reality-show încoace. Prezența la Survivor i-a venit destul de bine și asta pentru că oamenii au reușit să o cunoască așa cum este ea.

Ana Porgras a fost pentru o vreme unul dintre cele mai importante nume ale gimnasticii românești. Sportiva i-a întristat pe toți după ce și-a anunțat retragerea în anul 2012, înaintea Jocurilor Olimpice care au avut loc la Londra.

 

ADVERTISEMENT