News

ANAF, ofertă de nerefuzat pentru români. Cu cât vinde un BMW X5, prețul este foarte mic

ANAF anunță scoaterea la licitație publică a mai multor vehicule. Un BMW X5 atrage atenția cu un preț foarte mic pentru cei interesați.
06.05.2023 | 15:01
ANAF oferta de nerefuzat pentru romani Cu cat vinde un BMW X5 pretul este foarte mic
BMW X5, vândut de ANAF cu un preț foarte mic. Sursa foto: Facebook/ANAF
ADVERTISEMENT

În mai puțin de trei săptămâni, cei aflați în căutarea unor autovehicule la prețuri foarte bune au prilejul de a cumpăra, din ”parcul” auto al ANAF, un BMW X5 cu un preț foarte mic. Fiscul mai scoate la vânzare prin licitație și alte mașini de diferite mărci.

BMW X5, vândut de ANAF cu un preț foarte mic

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) continuă să scoată la vânzare mai multe autoturisme prin intermediul serviciilor teritoriale. De această dată atrag atenția câteva oferte de nerefuzat din partea de vest a țării.

ADVERTISEMENT

Pe data de 24 mai, D.G.R.F.P. (Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice) Timișoara, prin intermediul A.J.F.P. Timiş, organizează, în orașul de pe Bega, o licitație care nu trebuie ratată.

Se vor vinde două mașini foarte bune. Prima este un BMW X5, berlină, cu 5 uși. Bolidul are an de fabricație 2005, cutie de viteze automată, transmisie spate. Mașina se află în stare bună, având o capacitate cilindrică de 2993. Prețul de pornire al licitației este de 15.890 lei, undeva la 3.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cei care vor o mașină aproape nouă, au posibilitatea de a opta pentru un vehicul marca Hyundai L120 berlină cu 5 uși. Aceasta are ca an fabricație 2020, cutie de viteze manuală, transmisie spate și volan pe stânga.

Autoturismul este pe benzină și se vinde în stare bună, cu o capacitate cilindrică de 1248. Dat fiind anul de fabricație 2020, prețul de pornire de licitație este ceva mai piperat, 31.774 lei, circa 6.000 de euro.

ADVERTISEMENT


Tot la Timișoara, dar pe 23 mai, se mai scot la licitație un Opel Corsa (an 2005) – 5.700 de lei, un Volkswagen e-Up (an 2007) – 11.164 de lei și un scuter Honda Vision (an 2016) – 4.294 de lei. Detalii, AICI.

Informații utile pentru cei interesați de aceste licitații ANAF

Site-ul ANAF vine cu informații extrem de importante pentru cei interesați să achiziționeze astfel de vehicule. Ei trebuie să știe că, până la termenul licitației, trebuie să prezinte oferte de cumpărare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru participarea la licitație, ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente:

  • oferta de cumpărare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.
ADVERTISEMENT
Tags: