News

Câți bani cere ANAF pentru un BMW din anul 2000 scos la licitație. Ce trebuie să facă potențialii cumpărători

ANAF anunță scoaterea la licitație a mai multor bunuri mobile. Printre acestea se află și o mașină marca BMW din anul 2000. Prețul de pornire este unul foarte atractiv.
08.03.2023 | 10:06
Cati bani cere ANAF pentru un BMW din anul 2000 scos la licitatie Ce trebuie sa faca potentialii cumparatori
BMW din anul 2000 scos la licitație de ANAF la un preț foarte mic. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Agenția Națională de Administrare Fiscală continuă scoaterea la licitație publică a mai multor bunuri imobile sau mobile. După ce în februarie au putut fi achiziționate apartamente sau case, acum e rândul mașinilor să fie oferite spre achiziționare publicului larg.

BMW din anul 2000 scos la licitație de ANAF la un preț foarte mic

Pe portalul de anunțuri al ANAF se află mai multe oferte care nu trebuie ratate de cei aflați în căutarea unor vehicule. Se pot găsit aici automobile de toate tipurile și pentru toate buzunare. Ele vor fi puse la licitație publică în următoarele zile.

ADVERTISEMENT

Atrage atenția un BMW 320i, an de fabricaţie 2000, motorizare benzină, la preţul de 9.336 de lei. Conform celor de la ANAF, licitația va avea loc pe data de 23 martie, ora 13:00, la sediul D.G.E.S.C.S Direcția operativă de Execuatre Silită – Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale Regional Timișoara.

Cu câteva zile mai devreme, Fiscul oferă spre licitație și alte autoturisme. Cei mai pretențioși și stabili din punct de vedere financiar trebuie să știe că, pe data de 21 martie, ora 12:00, în Tecuci, Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 43, se va vinde un BMW X5, an fabricație 2006, culoare albastru, pe motorină. Prețul de pornire al licitației este de 24.164 de lei.

ADVERTISEMENT

Un alt autoturism marca BMW, dar Seria 5 (520), an fabricație 2004, pe benzină, cu prețul de pornire al licitației de 8.656 lei, se vinde chiar azi, pe 8 martie, ora 14:00, în incinta sediului AJFP – Galați din Strada Brăilei Nr. 33.

Dacă sunteți începător sau pur și simplu căutați o mașină ieftină, care să consume puțin combustibil, aveți posibilitatea ca, pe data de 22 martie, la ora 11:00, pe Strada Eroilor Revoluției 22 Dec. 1989 nr. 6-8, în localitatea Călărași, să licitați pentru un Volkswagen Lupo, an fabricație 2001. Autoturismul este înscris în circulație și are reviziile tehnice efectuate. Prețul de începere al licitației este de 2.015 lei.

ADVERTISEMENT

Cei care caută mașini pentru transportul de marfă, pot cumpăra un Ford Transit Connect, an fabricație 2019. Acesta are un preț de pornire al licitației de 82.600 lei. Mașina se vinde pe 7 martie, la ora 11:00, în Alba-Iulia.

Ce acte sunt necesare pentru cumpărarea acestor mașini

Cei interesați să se înscrie în licitațiile ANAF trebuie să știe că, anterior evenimentelor din orașele țării, trebuie să depună mai multe documente. Nu trebuie să lipsească oferta de cumpărare și o serie de documente. Iată lista completă a actelor:

ADVERTISEMENT
  • oferta de cumpărare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.
ADVERTISEMENT
Tags: