News

ANAF scoate la vânzare un apartament pentru 7.000 de euro. În ce localitate se află

ANAF anunță că va scoate la vânzare un apartament pentru 7.000 de euro, de data aceasta fiind vorba de o locuință de 37 metri pătrați în Satu Mare.
20.06.2023 | 10:39
ANAF scoate la vanzare un apartament pentru 7000 de euro In ce localitate se afla
ANAF scoate la vânzare un apartament pentru 7.000 de euro. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

E vorba, mai exact, despre Direcția Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, care va scoate la licitație în data de 6 iulie acest apartament din Satu Mare. La un preț de pornire de 35.850 de lei, apartamentul are 36.5 metri pătrați și e situat în Piața Romană nr. 3-5.

ANAF scoate la vânzare un apartament pentru 7.000 de euro

“Directia Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Satu Mare, Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, vinde prin licitaţie apartament cotă 1/2, suprafață de 36.50 mp, valoare 35.850 lei. Data și locul vânzării – în ziua de 06.07.2023, ora 10,00, în localitatea Satu Mare, strada Piața Romana nr.3-5”, transmite ANAF, potrivit Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Doritorii pot să ”vizioneze” apartamentul până pe 5 iulie, în orice zi lucrătoare în intervalul orar 9:00 – 12:00, potrivit anunțului ANAF. Nu este prima dată când ANAF scoate la licitație un bun confiscat, fie că e vorba de apartamente, case, automobile sau chiar avioane, cum ar fi flota deținută cândva de miliardarul Ovidiu Tender.

De exemplu, în luna aprilie a acestui an, ANAF vindea o casă de 120 de metri pătrați din județul Bacău, licitația în acest caz având un preț de pornire de 139.000 de lei, aproximativ 28.000 de euro. De altfel, ANAF a mai scos o casă la licitație tot în aprilie, fiind vorba de o locuință din Brăila, care valora cel puțin 47.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Agenţia Naţională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 1, în conformitate cu prevederile OUG nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, în data de 10 aprilie 2023, ora 10:00, organizează la sediul serviciului situat în localitatea Iaşi, strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 47 – 49, camera 22, etajul 1, judeţul Iaşi, vânzarea prin licitaţie publică a următorului bun imobil: casă în suprafaţă construită de 120,13mp situată în satul Valea Seacă, judeţul Bacău, la preţul de 139.000 de lei”, transmitea ANAF în acel moment.

”Direcţia generală executări silite cazuri speciale, prin Serviciul executări silite cazuri speciale regional Galaţi, organizează în data de 03.04.2023, ora 12:00, în municipiul Galaţi, strada Brăilei, nr. 33, demisol, sala D3 (sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi), a doua licitaţie pentru ansamblu imobiliar compus din teren intravilan cu suprafața de 300 m.p., tarlaua 56/1, parcela 51, având nr.cadastral 1905 şi construcţia edificată pe acesta-categorie casa de locuit identificată cu nr. 1905-C1, în suprafaţă construită de 147 m.p. situate in comuna Movila Miresii, str.Orizont nr.1195, jud.Brăila”, mai transmiteau cei de la ANAF.

ADVERTISEMENT

În acest caz prețul de pornire al imobilului era 233.250 de lei, fără TVA. Românii s-ar putea întreba cine are dreptul să participe la astfel de licitații și care ar fi condițiile de participare? În teorie, oricine e dispus să trimită cu 24 de ore înainte de licitație o serie de documente, din care nu lipsește o scrisoare de garanție care reprezintă 10% din prețul de pornire al licitației.

De asemenea, e nevoie de o împuternicire în cazul în care persoana prezentă la licitație reprezintă pe cineva, în cazul persoanelor juridice din România, pe lângă o copie clară a certificatului unic de înregistrare eliberat de oficiul Registrului Comerţului. În cazul persoanelor străine, e nevoie ca aceste acte să fie, desigur, traduse în limba română.

ADVERTISEMENT

De multe ori licitațiile ANAF sunt reluate și prețul inițial de pornire e scăzut considerabil, conform legii. De exemplu, ANAF a încercat să vândă de mai multe ori în ultimul an diverse autoturisme, în special BMW, printre care un BMW 320i din anul 2000, la un preț de pornire de 9.400 de lei. Românii care doresc să participe și să profite de aceste licitații ar trebui să urmărească atent pagina oficială de Facebook ANAF precum și site-ul oficial al instituției.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre...
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1