Sport

Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa! Câți bani a dat pentru a-i apărea chipul pe cea mai înaltă clădire din lume

Anamaria Prodan știe să atragă atenția asupra sa și de curând a plătit bani grei pentru ca chipul să-i apară pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.
14.10.2023 | 20:51
Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa Cati bani a dat pentru ai aparea chipul pe cea mai inalta cladire din lume
Anamaria Prodan știe să atragă atenția asupra sa și de curând a plătit bani grei pentru ca chipul să-i apară pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan
ADVERTISEMENT

Impresara a apărut în show-ul ”Săriți de pe fix” de la postul de televiziune Pro TV, dar a avut de îndurat niște momente deloc ușoare în cadrul uneia dintre probe când a fost nevoită să stea suspendată în aer.

Câți bani a dat Anamaria Prodan pentru a apărea pe Burj Khalifa

Anamaria Prodan este unul dintre cele mai pitorești personaje din showbiz-ul românesc, iar ultima sa excentricitate a fost să dea o sumă impresionantă de bani pentru a apărea pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (828 de metri).

ADVERTISEMENT

Impresara în vârstă de 50 de ani a postat pe contul de Instagram un videoclip în care chipul său este afișat pe celebra clădire din capitala Emiratelor Arabe Unite. La postare, ea a folosit hashtag-ul #eusuntanamariaprodan.

Companiile care vor să-și facă reclamă sau persoanele care vor să afișeze un mesaj pe Burj Khalifa din Dubai, trebuie să plătească nu mai puțin de 60.000 de euro pentru 3 minute de publicitate. Prețul este aproape dublu în weekend.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, singură după despărțirea de Flavius Nedelea

Ultimii ani au fost marcați în lumea mondenă și în cea a sportului de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi, deși păreau cuplul perfect, s-au despărțit brusc, așa cum FANATIK a anunțat, în exclusivitate la acel moment.

Imediat după ce amândoi au confirmat despărțirea, au început și disputele în public între cei doi foști parteneri. Anamaria Prodan a reclamat faptul că a fost înșelată, a povestit în repetate rânduri cum a fost trădată. Reghe a încercat însă să fie cât mai discret și să își construiască relația cu Corina Caciuc.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut o relație de scurtă durată cu omul de afaceri Flavius Nedelea. Însă, flacăra iubirii s-a stins destul de repede între cei doi.

Impresara a vorbit despre motivele care au dus la această despărțire neașteptată. Unul dintre ele este faptul că afaceristul își dorește să devină tată, iar ea nu-i poate îndeplini acest vis.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a dezvăluit că îi este foarte greu să-și găsească un partener de viață și asta pentru că pe lângă faptul că este pretențioasă, bărbatul de lângă ea trebuie să facă față notorietății cu care vine la pachet.

ADVERTISEMENT