Life

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul despărțirii de Flavius Nedelea: “Știu cât de mult își dorește”

Anamaria Prodan a dezvăluit abia acum care este adevăratul motiv pentru care ea și Flavius Nedelea și-au încheiat relația.
23.09.2023 | 12:40
Anamaria Prodan a dezvaluit motivul despartirii de Flavius Nedelea Stiu cat de mult isi doreste
Anamaria Prodan a spus de ce s-a despărțit de Flavius Nedelea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a vorbit despre relația sa cu Flavius Nedelea. Impresara și afaceristul au avut o relație de scurtă durată în primăvara acestui an, dar flăcara iubirii s-a stins destul de repede.

Anamaria Prodan a explicat care este motivul despărțirii de Flavius Nedelea

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut o relație de scurtă durată cu Flavius Nedelea. Impresara a confirmat că ea și afaceristul formează un cuplu în luna mai a acestui an. 

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, se declara cea mai fericită și îndrăgostită femeie. Anamaria Prodan susținea că trăiește un vis frumos, din care nu-și dorește să se trezească niciodată, și îi mulțumea lui Dumnezeu pentru momentele pe care le trăia alături de partenerul său.

Totuși, o lună mai târziu, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au anunțat că nu mai formează un cuplu. Au rămas în relații foarte bune, însă. Au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt și sunt buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Acum, invitată în emisiunea Online Story by Cornelia Ionescu, Anamaria Prodan a vorbit despre motivele care au dus la despărțire. Unul dintre ele este faptul că afaceristul își dorește să devină tată, iar ea nu-i poate îndeplini acest vis.

„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui.

ADVERTISEMENT

Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Anamaria Prodan, citată de wowbiz.ro. 

De ce nu-și poate găsi un partener

În cadrul aceleiași apariții, Anamaria Prodan a dezvăluit și ce o împiedică să-și găsească un partener de viață. Fiica Ionelei Prodan a explicat că pe lângă faptul că este pretențioasă, bărbatul de lângă ea trebuie să facă față notorietății cu care vine la pachet.

ADVERTISEMENT

„Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvîntare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari”, a spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT