Life

Anamaria Prodan confirmă relația cu Flavius Nedelea. Cine e și cu ce se ocupă noul ei iubit: “Trăiesc un vis frumos”

Anamaria Prodan a confirmat relația cu Flavius Nedelea. Cine este însă bărbatul și cu ce se ocupă acesta? Cei doi sunt foarte fericiți.
20.04.2023 | 11:46
Anamaria Prodan confirma relatia cu Flavius Nedelea Cine e si cu ce se ocupa noul ei iubit Traiesc un vis frumos
Anamaria Prodan confirmă relația cu Flavius Nedelea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a confirmat relația cu Flavius Nedelea. După o perioadă tumultoasă care a durat luni în șir, s-ar părea că impresara este în sfârșit fericită. Iar asta a spus-o chiar ea, într-un interviu acordat în urmă cu puțin timp.

Anamaria Prodan a confirmat relația cu Flavius Nedelea

Anamaria Prodan a plecat recent într-o vacanță în urmă cu doar câteva zile. Nu singură, ci alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea. Cei doi au mers la Nisa, iar din postările impresarei observăm că lucrurile au fost cât se poate de frumoase.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum existau doar zvonuri privind relația dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, iată că acum, impresara confirmă informația. Aceasta spune că trăiește un vis din care nu vrea să se mai trezească prea curând. 

De asemenea, ea a mai dezvăluit că a avut de depășit o perioadă dificilă. Să nu uităm că divorțul de Laurențiu Reghecampf a fost unul cât se poate de tumultuos cu numeroase scandaluri. Acum însă, impresara este liniștită și fericită.

ADVERTISEMENT

Flavius Nedelea, noul iubit al Anamariei Prodan, a fost alături de ea și a susținut-o în tot acest timp. Cei doi preferă însă să fie discreți când vine vorba de viața personală. Totodată, se completează reciproc la vacanțe și afaceri și au grijă unul de celălalt, a mai adăugat ea.

Cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan

”Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare.

ADVERTISEMENT

Așa simt! Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.

Și totuși cu ce se ocupă noul iubit al Anamariei Prodan? Despre Flavius Nedelea nu se cunosc chiar atât e multe detalii. Cert este că bărbatul este cu opt ani mai tânăr decât impresara. El are 42 de ani și este din Tulcea.

ADVERTISEMENT

La capitolul financiar, Flavius Nedelea derulează mai multe afaceri. De asemenea, acesta mai deține și un hotel din București. Având în vedere că impresara spunea că cei doi reușesc să îmbine vacanțele cu afacerile, există posibilitatea ca acesta să activeze și în străinătate.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi