Life

Anamaria Prodan confirmă relația cu Flavius Nedelea. Cine e și cu ce se ocupă noul ei iubit: “Trăiesc un vis frumos”

Anamaria Prodan a confirmat relația cu Flavius Nedelea. Cine este însă bărbatul și cu ce se ocupă acesta? Cei doi sunt foarte fericiți.
20.04.2023 | 11:46
Anamaria Prodan confirma relatia cu Flavius Nedelea Cine e si cu ce se ocupa noul ei iubit Traiesc un vis frumos
Anamaria Prodan confirmă relația cu Flavius Nedelea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a confirmat relația cu Flavius Nedelea. După o perioadă tumultoasă care a durat luni în șir, s-ar părea că impresara este în sfârșit fericită. Iar asta a spus-o chiar ea, într-un interviu acordat în urmă cu puțin timp.

Anamaria Prodan a confirmat relația cu Flavius Nedelea

Anamaria Prodan a plecat recent într-o vacanță în urmă cu doar câteva zile. Nu singură, ci alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea. Cei doi au mers la Nisa, iar din postările impresarei observăm că lucrurile au fost cât se poate de frumoase.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum existau doar zvonuri privind relația dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, iată că acum, impresara confirmă informația. Aceasta spune că trăiește un vis din care nu vrea să se mai trezească prea curând. 

De asemenea, ea a mai dezvăluit că a avut de depășit o perioadă dificilă. Să nu uităm că divorțul de Laurențiu Reghecampf a fost unul cât se poate de tumultuos cu numeroase scandaluri. Acum însă, impresara este liniștită și fericită.

ADVERTISEMENT

Flavius Nedelea, noul iubit al Anamariei Prodan, a fost alături de ea și a susținut-o în tot acest timp. Cei doi preferă însă să fie discreți când vine vorba de viața personală. Totodată, se completează reciproc la vacanțe și afaceri și au grijă unul de celălalt, a mai adăugat ea.

Cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan

”Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare.

ADVERTISEMENT

Așa simt! Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.

Și totuși cu ce se ocupă noul iubit al Anamariei Prodan? Despre Flavius Nedelea nu se cunosc chiar atât e multe detalii. Cert este că bărbatul este cu opt ani mai tânăr decât impresara. El are 42 de ani și este din Tulcea.

ADVERTISEMENT

La capitolul financiar, Flavius Nedelea derulează mai multe afaceri. De asemenea, acesta mai deține și un hotel din București. Având în vedere că impresara spunea că cei doi reușesc să îmbine vacanțele cu afacerile, există posibilitatea ca acesta să activeze și în străinătate.

ADVERTISEMENT