Life

Anamaria Prodan îl execută silit pe Laurențiu Reghecampf, după divorț. Câți bani sunt în joc

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost pronunțat, iar în sentință a fost stabilit și câți bani trebuie să plătească antrenorul fostei sale soții, lunar.
09.12.2022 | 14:00
Anamaria Prodan il executa silit pe Laurentiu Reghecampf dupa divort Cati bani sunt in joc
Anamaria Prodan a câștigat tot ce a dorit la divorțul de Laurențiu Reghecampf / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan are de ce să fie încântată. Prima etapă în războiul dintre ea și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, s-a soldat cu o victorie totală pentru impresară. Mai exact, ea a obținut în instanță tot ce a cerut, fie că vorbim de pensia alimentară pentru Laurențiu jr., fie că vorbim de nume, ea păstrându-și numele Reghecampf în dreptul său.

Anamaria Prodan îl execută silit pe Laurențiu Reghecampf, după divorț

După un divorț cu scandal, lucrurile par să se regleze între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nu uman, pentru că nu își mai vorbesc deloc, ci din punct de vedere legal. Iar zilele trecute, pe 6 decembrie, judecătorii i-au respins antrenorului contestația la executarea silită cerută de impresară.

ADVERTISEMENT

”Știu că am câștigat procesul împotriva domnului Reghecampf. El contestase executarea silită, judecătorii i-au respins cererea. Avocați știu mai multe, eu nu prea sunt în temă. Știu că trebuie să plătească pensia alimentară pe care i-o datorează copilului său și atât”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Mai mult, Anamaria Prodan ne-a mărturisit că este nerăbdătoare să vadă ce va mai face Laurențiu Reghecampf în relația pe care o au. ”Am șters tot trecutul, el nu mai face parte din viața mea”, ne-a spus Anamaria Prodan care, zilele următoare, se pregătește pentru un chef de pomină pe care îl ține cu ocazia împlinirii a 50 de ani.

ADVERTISEMENT

”A făcut niște plăți și restul va fi executat silit conform sentinței”

Barna Bolonyi, avocatul impresarei Anamaria Prodan, a explicat, pentru FANATIK, ce urmează să se întâmple între cei doi foști soți după ce divorțul a stabilit, prin sentință, cuantumul pensiei alimentare.

”Dânsul (Laurențiu Reghecampf, n. red.) a contestat executarea silită, dar instanța a spus că executarea a fost una corectă. În mare parte, executarea a fost făcută deja, în parte benevol. El e, acum, executat parțial. A făcut niște plăți și restul va fi executat silit conform sentinței legale.

ADVERTISEMENT

Mai are de dat bani acum. El a avut, inițial, o ordonanță. Pe baza ordonanței respective a fost stabilită o anumită sumă. Ordonanța respectivă a rămas însă fără obiect în momentul în care s-a pronunțat divorțul. Este o altă sumă stabilită prin sentința de divorț, 25% din tot ce câștigă dânsul”, ne-a explicat, în exclusivitate, Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf trebuie să plătească bani grei ca pensie alimentară

În altă ordine de idei, ne-a mai dezvăluit avocatul, urmează, probabil, un nou dosar de executare silită, cel în care executorul judecătoresc va stabili, cu exactitate, ce sume mai datorează Laurențiu Reghecampf fostei sale soții.

ADVERTISEMENT

”Nu știm încă, exact, care este suma pe care o datorează. El are un contract (ca antrenor, n. red.), da are și alte venituri. Va urma, probabil, un nou dosar de executare pentru a se stabili suma pe care o datorează. Totul depinde de veniturile domnului Reghecampf, toate veniturile. Aici nu intră poate primele, e în funcție de ce zice sentința de divorț, pentru că încă nu s-a redactat în totalitate există doar un extras de sentință, partea de dispoziție.

Până acum, cred că a plătit cam 12.000 de euro. El a făcut niște plăți, a solicitat ca acele plăți să se socotească ca sume pentru școala copilului. Aceste plăți se vor scădea din suma totală. Trebuie să precizăm că în sentința de divorț s-a stabilit că trebuie să plătească aceste sume de la început, de când a părăsit domiciliul, nu din data pronunțării oficiale a divorțului. Ceea ce a plătit, repet, se va scădea din suma totală pentru care va fi executat silit după stabilirea exactă a cuantumului”, a mai precizat, pentru FANATIK, avocatul Barna Bolonyi.

Câți bani câștigă Laurențiu Reghecampf?

Laurențiu Reghecampf încasează, susține Anamaria Prodan, de la azerii de la Neftchi Baku, o sumă destul de bună. Cu toate acestea, conform ultimelor informații, antrenorul nu este prea bine văzut acolo, el având probleme cu fanii care îi cer demisia după ultimele rezultate, dezamăgitoare pentru ei.

”Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el, el de la 180.000 pe lună… La arabi. Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. (…)

El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, spunea Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Pe lângă sumele câștigate din fotbal, Laurențiu Reghecampf a raportat, în ultimul an fiscal, profituri bune din afacerile în care este implicat. Conform datelor financiare publice ale firmei Reghe Ranch și consultate de FANATIK se poate vedea că actualul antrenor al echipei Neftchi Baku se pricepe la afaceri.

Laurențiu Reghecampf a anunțat un profit de 671.631, adică în jur de 135.000 de euro, ceea ce înseamnă că ar trebui să plătească, ca pensie alimentară, o sumă frumușică în conturile fiului său și al Anamariei Prodan, Laurențiu jr: în jur de 33.000 de euro.

ADVERTISEMENT