Sport

Salariu faraonic pentru Nicușor Stanciu în Liga Miliardarilor! Anamaria Prodan, toate detaliile despre transferul în Arabia Saudită. Exclusiv.

Impresarul Anamaria Prodan explică de ce a ales Damac cel mai bine cotat jucator român al momentului. Stanciu va da piept cu super starurile Ronaldo, Benzema, Neymar sau Mane în campionatul saudit.
07.09.2023 | 12:05
Salariu faraonic pentru Nicusor Stanciu in Liga Miliardarilor Anamaria Prodan toate detaliile despre transferul in Arabia Saudita Exclusiv
Anamaria Prodan a confirmat transferul lui Nicolae Stanciu în Arabia Saudită / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este unul dintre invitații unui eveniment deosebit de important: Inițiativa celor Trei Mări. Acolo, impresara a avut ocazia să se vadă cu diverse oficialități de la noi, printre care și ministrul Sorin Grindeanu. Iar subiectele abordate de cei doi au fost, printre altele,  legate de transferul lui Nicolae Stanciu în Arabia Saudită, la Damac.

Anamaria Prodan explică de ce Nicolae Stanciu s-a transferat în Arabia Saudită

Anamaria Prodan a explicat motivele pentru care Nicolae Stanciu a acceptat să se transfere de la echipa chineză Wuhan Three Towns la cea condusă de Cosmin Contra, Damac, din Arabia Saudită. Informația a fost anunțată în această dimineață pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac”, spunea Anamaria Prodan.

De asemenea, mai precizează impresara, relația bună pe care o are atât ea, cât și jucătorul, cu antrenorul Cosmin Contra a contat enorm în decizia lui Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

„Am spus-o, mă repet. Nicolae Stanciu este cel mai bun jucător de fotbal al României în acest moment”, a mai precizat Anamaria Prodan care, printre altele, este și fina lui ”Guriță”.

Salariu colosal pentru Nicolae Stanciu la Damac-ul antrenat de Cosmin Contra!

FANATIK a aflat și suma de transfer din China spre Damac, în Arabia Saudită. Astfel, conform spuselor impresarei Anamaria Prodan, jucătorul de 30 de ani, aflat la a doua aventură în Arabia Saudită, a fost transferat în schimbul a 2,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Suma de transfer este simțitor mai mică decât valoarea de 5,5 milioane euro la care îl estimează Transfermarkt. Salariul lui va fi unul colosal, de 2 milioane de dolari anual, plus bonusuri de perfomanță.

Arabia Saudită și țările arabe par să fie un adevărat miraj pentru jucătorii de valoare. Anul acesta, în utimele luni, în ”raiul miliardarilor” au fost transferate nume uriașe din fotbal.

ADVERTISEMENT

Iar printre cele mai cunoscute nume se numără cel al lui Cristiano Ronaldo, Benzema, Neymar sau Sane. Tot acolo joacă și românii Ciprian Tătărușanu, Florin Tănase, Andrei Burcă și Alin Toșca.

 

 


  • 4,75 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „peste 2,5 goluri” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT