Life

Anamaria Prodan, dezvăluiri fulminante despre Reghecampf după ce au căzut la pace: „El a trăit o traumă”

Anamaria Prodan a explicat cum a realizat că trebuie să pună capăt ”războiului” cu Reghecampf după divorț. Ce spune acum despre fostul soț?
29.10.2023 | 15:06
Anamaria Prodan dezvaluiri fulminante despre Reghecampf dupa ce au cazut la pace El a trait o trauma
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a povestit, extrem de detașată, câteva lucruri care au făcut-o să își dea seama că nu a meritat să rămână în conflict cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan explică de ce a pus stop scandalului cu Reghe după divorț

Dincolo de scandalul apărut după divorțul care a șocat opinia publică, cei doi s-au și bătut, la un moment dat, în fața vilei impresarei de la Snagov. Acele secvențe sunt acum istorie! Anamaria Prodan susține că este un capitol mai mult decât încheiat din viața ei.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Prodanca a fost chiar îngăduitoare cu Reghe, spunând că nu îi poartă ranchiună și că fiecare doarme așa cum își așterne. Invitată în podcastul lui Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a spus care a fost momentul când și-a dat seama că nu merită să creeze un circ din despărțirea ei.

Vedeta a dezvăluit că interviul pe care Reghe l-a acordat lui Cătălin Măruță a făcut-o să deschidă mai bine ochii. Și-a dat seama că antrenorul de fotbal nu a înțeles cum funcționează lumea ei. Ba mai mult, a zis că, în opinia ei, el era traumatizat. A spus asta deoarece Laurențiu nu și-a dorit să fie niciodată în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

„El a trăit o traumă. Nu i-a plăcut să fie în lumea mea”

„Când mă uitam la televizor, am crezut că i-am adus fericire în viață, că l-am ridicat, că l-am adus într-o lume în care era foarte greu să ajungă.

E greu singur fără nimic, știi? Am realizat că el a trăit o traumă, cumva. Nu i-a plăcut să fie în lumea mea, că n-a vrut reality-show, n-a vrut să fie cunoscut, n-a vrut să facă absolut nimic. N-a vrut niciodată. Alții vor, altele vor.

ADVERTISEMENT

Astăzi el face poze, dar el nu vrea. La el e cine conduce. Nu conduce el niciodată. Când ești un om condus, e foarte greu să îți iei decizii singur. Eu nu l-am condus la modul să îi asupresc personalitatea.

Eu, având altă educație, altă lume în care am trăit, eu știam ce e bine pentru el și pentru familia mea. N-a fost familie ca a mea în România”, a declarat Anamaria Prodan pe YouTube.

ADVERTISEMENT