Life

Cum și-a găsit Cătălin Măruță copiii atunci când a ajuns acasă: “Cum a ajuns ăsta aici?” David a dat-o de gol pe sora lui, Eva

Cum și-a găsit Cătălin Măruță copiii atunci când a ajuns acasă. Eva a fost dată de gol de fratele ei, David, care a recunoscut tot.
11.10.2023 | 13:15
Cum sia gasit Catalin Maruta copiii atunci cand a ajuns acasa Cum a ajuns asta aici David a dato de gol pe sora lui Eva
Andra și Cătălin Măruță, fericiți alături de cei doi copii, Eva și David. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

de Cu ceva timp în urmă, Cătălin Măruță și-a găsit copiii într-un mod neașteptat atunci când a ajuns acasă. Fiul lui, David, a recunoscut ce a făcut sora lui mai mică, Eva.

Cum și-a găsit Cătălin Măruță copiii atunci când a ajuns acasă. David i-a spus totul prezentatorului

Prezentatorul emisiunii La Măruță și îndrăgita cântăreață sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună doi copii, David și Eva, care apar adesea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță postează destul de des imagini și clipuri video cu copiii lor, iar multe dintre acestea îi amuză pe urmăritori. Acum doi ani, atunci când David avea 10 ani, iar sora lui 7 ani, o întâmplare amuzantă i-a făcut pe internauți să râdă.

Totul a început după ce Eva și-a cumpărat singură un joc. Atunci când a ajuns acasă, prezentatorul de la Pro TV și-a găsit copiii în timp ce se jucau împreună.

ADVERTISEMENT

Eva a început să-i spună tatălui ei cum a reușit să obțină jocul respectiv. Micuța a început să povestească, însă David a completat-o și a ținut să precizeze că sora lui a fost cea care a semnat în locul părintelui.

“Vrei să-ți spun cum a ajuns ăsta aici?”, a început Eva să-i povestească prezentatorului, iar Cătălin Măruță a vrut să știe tot ce s-a întâmplat. “Păi l-a semnat Eva”, a intervenit David.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a vrut să știe cum de fiica lui a semnat pentru joc, iar David a continuat să povestească întâmplarea. “A luat foaia pe care scria ce a comandat”, a spus fiul vedetei.

“Ai semnat în locul meu?”, a întrebat-o soțul Andrei pe fiica lui, iar aceasta i-a răspuns imediat, ținând să menționeze că a fost chiar pricepută. “Și chiar mi-a ieșit bine, să știi”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

“Nu cred. Adică a semnat cineva la ușă?”, a mai întrebat Cătălin Măruță, iar fiul lui a răspuns de îndată. “Un curier”, a fost răspunsul lui David, notează cancan.ro.

Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru educația copiilor

Andra și Cătălin Măruță vor ca cei doi copii pe care îi au împreună să primească cea mai bună educație. Eva și David învață la Cambrige School of Bucharest, unde doar taxa de înscriere este de 1.150 de euro.

În plus, părinții mai au de plătit și o taxă anuală de 10.000 de euro. Suma poate ajunge chiar și până la 12.500 de euro. În acest preț sunt incluse uniformele, transportul și cateringul. De asemenea, copiii beneficiază de asistență academică, precum și de bibliotecă digitală.

ADVERTISEMENT