Sport

Laurențiu Reghecampf, start fals în Arabia Saudită. Al-Tai a fost răpusă de unul din preferații lui Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf a debutat cu stângul în Arabia Saudită. Echipa sa, Al-Tai, a pierdut cu 0-2 meciul contra celor de la Al-Faisaly.
27.09.2023 | 02:01
Laurentiu Reghecampf start fals in Arabia Saudita AlTai a fost rapusa de unul din preferatii lui Gigi Becali
Laurențiu Reghecampf și Al-Tai au ratat o victorie importantă în Arabia Saudită. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a avut primul său meci în calitate de antrenor al lui Al-Tai, la doar două zile distanță de când a fost prezentat oficial în Arabia Saudită. Debutul tehnicianului român a fost însă unul nefericit.

Laurențiu Reghecampf a început cu stângul la Al-Tai. Cine i-a dat gol

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf se desparte de Universitatea Craiova, după ce Al-Tai a plătit clauza de reziliere a antrenorului, în valoare de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Odată ajuns în Arabia Saudită, antrenorul în vârstă de 48 de ani a fost nevoit să își conducă echipa la doar două zile după ce a fost instalat. Al-Tai a avut meci în 16-imile Cupei Regelui, cu Al-Faisaly.

Din nefericire pentru Reghecampf, echipa sa a pierdut meciul disputat în deplasare, scor 0-2. Omul care a deschis scorul, în minutul 54 a fost nimeni altul decât Arnold Garita, atacantul dorit cu insistență în vară la FCSB de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Site-ul nostru a dezvăluit în premieră că vârful francezo-camerunez va evolua la gruparea din a doua ligă a Arabiei Saudite. Garita are semnat un contract pe doi ani cu Al-Faisaly, echipă care are ca obiectiv promovarea în Saudi Pro League și care îi oferă un salariu lunar în valoare de 30.000 de euro.

Scorul final a fost stabilit în minutul 87, prin Joy-Lance Mickels. La acest meci, prezent pe teren, Arnold Garita n-a fost singurul ex-fotbalist din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf l-a folosit din primul minut pe Marko Dugandzic, care nu a putut însă să o ajute pe Al-Tai. Andrei Cordea, și el sub contract cu noua echipă a lui Reghe, n-a fost în lot pentru acest joc.

Duel de foc cu Al-Nassr-ul lui Cristiano Ronaldo

Laurențiu Reghecampf trebuie să treacă rapid peste eșecul din Cupa Regelui, deoarece pe Al-Tai o așteaptă un meci cu adevărat de foc. În etapa a opta din Saudi Pro League, echipa lui Reghe, Cordea și Dugandzic primește vizita lui Al-Nassr, echipă a cărui căpitan este Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Alături de superstarul lusitan, la Al-Nassr mai joacă și alte vedere din fotbalul internațional, precum, Sadio Mane sau Marcelo Brozovic, și e pe locul 5, cu 15 puncte. De partea cealaltă, noua echipă a lui Reghecampf ocupă poziția a 12-a, cu 7 puncte. Al-Tai – Al-Nassr e programat vineri, 29 septembrie, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT