Life

Anamaria Prodan, însoțită de copii la tribunal. De ce a izbucnit Sarah în lacrimi când l-a văzut pe Reghecampf și ce spune despre divorț

Anamaria Prodan a venit la tribunal însoțită de copii, luni, 4 aprilie, când a avut loc cel de-a doilea termen al divorțului de Laurențiu Reghecampf. Sarah Dumitrescu a izbucnit în lacrimi și este dezamăgită de situație.
04.04.2022 | 14:43
Anamaria Prodan insotita de copii la tribunal De ce a izbucnit Sarah in lacrimi cand la vazut pe Reghecampf si ce spune despre divort
Sarah Dumitrescu, prezentă la tribunal, alături de Anamaria Prodan. Sursa foto: Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sarah a venit în România pentru a-i fi alături mamei sale, Anamaria Prodan, în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Tânăra recunoaște că este dezamăgită de alegerile antrenorului de la Universitatea Craiova și ar fi vrut ca familia ei să fie unită.

Anamaria Prodan, însoțită de copii la tribunal. Ce spune Sarah despre divorț

Fiica impresarei a făcut câteva declarații de la tribunal, acolo unde a venit să-și susțină mama și fratele mai mic. Sarah și Rebecca au aflat destul de târziu de divorț și ambele sunt dezamăgite de ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

În plus, cele două nu au mai ținut legătura cu Laurențiu Reghecampf de când s-a separat de Anamaria Prodan. Sarah Dumitrescu a declarat, în cadrul aceluiași interviu, că antrenorul le-a blocat pe ea și pe Rebecca pe rețelele de socializare.

„Am venit cu mama să fiu alături de ea și de Bebe.. (…) Am fost dezamăgită, încă sunt. 

Nu a mai vrut să ținem legătura și nu am vorbit de aproape un an. Ultima dată l-am văzut vara trecută. (…) Ne-a și blocat. Cred că o dată ne-a trimis un mail să ne întrebe cum suntem, în rest nimic.

ADVERTISEMENT

Sunt dezamăgită pentru alegerile pe care le-a făcut el. Până la urmă sunt alături de mama, o susțin. Sper că a făcut alegerea potrivită pentru el.”, a declarat Sarah la Antena Stars.

Anamaria Prodan și Sarah
Sarah este alături de mama ei la tribunal. Sursa foto: Capturi Antena Stars

„Mama e o femeie foarte puternică”

Sarah Dumitrescu a spus despre mama ei că este o persoană foarte puternică și că nu a văzut-o niciodată la pământ. În afară de câteva lacrimi, tânăra nu a văzut-o pe Anamaria Prodan plângând prea tare, dar suferă după divorț, din moment ce a fost împreună cu Reghecampf ani buni.

ADVERTISEMENT

„Mama e o femeie foarte puternică, nu am văzut-o niciodată să plângă de-adevăratelea. Suferă, au fost împreună aproape 15 ani.”, a adăugat Sarah.

Tânăra, care este stabilită în SUA de câțiva ani, și-ar fi dorit ca familia să fie unită și spune că atât ea, cât și sora ei sunt dezamăgite de întreaga situație.

ADVERTISEMENT

„Eu cu Rebeca suntem dezamăgite. Am ajuns la o vârstă la care ne-am fi dorit să ne vedem familiile unite.”, a mai spus ea.

Sarah este convinsă că Laurențiu Reghecampf încă ține la ea , însă vrea ca antrenorul să-i demonstreze acest lucru. Tânăra îi este recunoscătoare antrenorului pentru că i-a fost alături de-a lungul timpului.

„De iubit cred că mă mai iubește, dar aș vrea să dovedească că mă iubește. Sunt în București de aproape o lună și nu m-a văzut. (…)

Am avut parte de o copilărie extraordinară. Sunt recunoscătoare că mi-a fost alături, a fost parte din viața mea și mereu o să fiu datoare.”, a spus Sarah, înainte ca Laurențiu Reghecampf să ajungă la Judecătoria Buftea.

După câteva minute, antrenorul și-a făcut apariția și a preferat să nu facă declarații. Conform sursei citate, întâlnirea din spatele ușilor închise nu a fost lipsită de tensiuni, iar Sarah a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a văzut fratele, pe Luca Reghecampf, care ar fi refuzat să comunice cu ea.

ADVERTISEMENT