Life

Rețeta pe care Nadia Comăneci o pregătește în fiecare an de Paște: “S-a mâncat în câteva minute”

Rețeta pregătită de Nadia Comăneci în fiecare an de Paște. Fosta mare gimnastă sărbătorește Învierea în SUA, alături de familie.
03.05.2024 | 16:29
Reteta pe care Nadia Comaneci o pregateste in fiecare an de Paste Sa mancat in cateva minute
Ce rețetă pregătește Nadia Comăneci de Paște, în fiecare an. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci a dezvăluit rețeta pe care o pregătește de Paște, în fiecare an. Membrii familiei adoră acest preparat, care dispare rapid de pe masă.

Nadia Comăneci a dezvăluit rețeta pe care o pregătește în fiecare an de Paște

Deși este stabilită de ani buni în SUA, fosta gimnastă nu a uitat de tradițiile românești de Paște. “Zeița de la Montreal” sărbătorește Învierea Domnului departe de casă și se pregătește pentru aceasta cu preparate tradiționale.

ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci preferă să gătească preparate din zona Moldovei, așa cum a învățat de la mama ei. Un preparat pe care îl gătește de Paște este salata de vinete, care e adorat de familie.

“Îmi place să gătesc, în special preparate din zona Moldovei. Am învăţat de la mama şi pot spune că mă simt chiar foarte bine în bucătărie. Salata de vinete pe care am făcut-o pentru masa de Paşte s-a mâncat în câteva minute”, a spus fosta mare gimnastă pentru Orange Sport, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Fosta sportivă sărbătorește Paștele catolic alături de soțul ei, Bart, și de fiul lor, Dylan, dar nu uită nici de sărbătoarea ortodoxă. În fiecare an, are grijă să pregătească celebra salată de vinete.

“Eu serbez Paştele de două ori. O dată cu soţul şi băiatul meu, Bart şi Dylan, şi a doua oară de Paştele Ortodocşilor. Şi, pentru că deja am serbat Paştele catolicilor, băieţii mi-au cerut un preparat care le place foarte mult. Şi anume salata de vinete. Motiv pentru care am trecut la treabă”, a mai spus Nadia Comăneci.

ADVERTISEMENT

Seara trecută, fosta campioană la gimnastică a postat o imagine cu cozonacii făcuți de casă, dar și cu ouăle vopsite, semn că de la masă nu vor lipsi cele mai importante feluri de mâncare.

Nadia Comăneci cozonaci
Nadia Comăneci a gătit cozonaci de Paște. Sursa foto: Instagram

Ce fel de sarmale gătește Nadia Comăneci

Nadia Comăneci gătește sarmale de curcan în foi de viță de sărbători, iar preparatul este îndrăgit mai ales de fiul ei. Aceasta a explicat, în urmă cu câțiva ani, cum prepară rețeta.

ADVERTISEMENT

“Facem în fiecare an o sărbătoare în familie, e rar când ne adunăm cu toţii, din toate colţurile lumii. Masa tradiţională e complexă, ei vor curcan, eu fac sărmăluţe cu curcan, sărmăluţe în foi de viţă, pentru că aşa am învăţat de la mama. Am descoperit anul trecut că băieţelul meu iubeşte sarmalele.

În acestea pun carne tocată de curcan (carne slabă care nu îngraşă), ceapă (jumătate o călesc, jumătate o pun crudă) şi puţin orez la final. În loc să folosesc bulion, pun sos de salsa (se ştie că ardeiul iute ajută la slăbit). Eu prepar toată compoziţia şi împletitura, iar dedesubt adaug varză murată, cumpărată la borcan, tăiată de-a gata”, a spus Nadia Comăneci acum ceva timp, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților