Life

Anamaria Prodan, mai provocatoare ca niciodată! La 50 de ani a pozat topless și încins internetul

Anamaria Prodan nu contenește să uimească! La cei 50 de ani proaspăt împliniți a pozat topless și a publicat imaginea pe internet.
02.01.2023 | 12:40
Anamaria Prodan mai provocatoare ca niciodata La 50 de ani a pozat topless si incins internetul
Anamaria Prodan a pozat topless. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan e mândră de ea, de felul în care arată și ce a reușit să clădească. În vârstă de 50 de ani, se poate lăuda cu un corp cu care le face concurență multor tinere și nu se sfiește să-l afișeze. Impresara s-a fotografiat fără tricou și-a publicat imaginea pe internet.

Anamaria Prodan, aproape goală pe internet. Impresara a pozat topless

Anamaria Prodan știe ce să facă pentru a avea toți ochii ațintiți asupra sa. Considerată sexy-impresară, are o carieră de succes și și-a clădit un nume într-o lume a bărbaților.

ADVERTISEMENT

Nimic nu o sperie și a afirmat cu tărie acest lucru cu fiecare ocazie. În ciuda îndârjirii cu care trece prin viață, Anamaria Prodan nu și-a pierdut feminitatea.

Vedeta este atentă la imaginea sa, în care investește: manichiură, pedichiură, masaj, păr, tratamente faciale, toate o ajută pe Anamaria Prodan să arate tot timpul impecabil.

ADVERTISEMENT

În decembrie 2022, a împlinit 50 de ani și a sărbătorit printr-o petrecere de pomină, alături de familie și prieteni, ocazie cu care a vorbit și despre statutul său amoros acum, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

La început de an, Anamaria Prodan a demonstrat, încă o dată, că pentru ea vârsta este doar un număr. A renunțat la tricou și la inhibiții, a pozat topless și a publicat fotografia pe internet.

ADVERTISEMENT

Fiica Ionelei Prodan a zâmbit larg în fața obiectivului foto. Cu o coroană impunătoare pe cap, încrustată cu pietre prețioase, Anamaria poartă o ținută îndrăzneață.

În partea de jos are dresuri tip plasă, accesorizat cu un ham din mai multe curele de piele, iar sânii sunt acoperiți doar de câteva șuvițe de păr. Descrierea imaginii de pe Instagram este scurtă, dar spune totul despre încrederea în sine a impresarei.

ADVERTISEMENT

Eu sunt Anamaria Prodan”, a scris ea în dreptul pozei, text însoțit de un emoticon cu o medalie.

Culiță Sterp, fanul Anamariei Prodan

În aceste condiții, nu este de mirare că și Culiță Sterp s-a declarat ca fiind fanul Anamariei Prodan. Solistul a întreținut atmosfera la petrecerea de Revelion unde a fost prezentă vedeta și nu a ratat ocazia de a-și exprima public admirația.

„Sunt onorat că doamna Anamaria Prodan este în aceeași încăpere în care suntem și noi. Vă pup cu drag, la mulți ani!

Sunt fanul dumneavoastră de când eram mic! Și acum, că sunt mai mare, tot fanul dumneavoastră am rămas”, i-a spus Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT