Life

Anamaria Prodan, distracție pe cinste alături de Culiță Sterp, la Revelion. Ce i-a mărturisit artistul: „Tot fanul dumneavoastră am rămas

Anamaria Prodan a petrecut de Revelion alături de Culiță Sterp, iar cântărețul a declarat că este onorat să se afle în aceeași cameră.
02.01.2023 | 08:32
Anamaria Prodan distractie pe cinste alaturi de Culita Sterp la Revelion Ce ia marturisit artistul Tot fanul dumneavoastra am ramas
Anamaria Prodan și Culiță Sterp, în același loc de Revelion. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a sărbătorit Revelionul în România, alături de prieteni și familie, dar și de Culiță Sterp. Cântărețul a fost încântat să o aibă alături pe impresară.

Anamaria Prodan a petrecut alături de Culiță Sterp de Revelion

După ce de ziua ei, în  luna decembrie, atunci când a împlinit 50 de ani a dat o petrecere de pomină și s-a distrat pe cinste, vorbind și despre bărbatul care a apărut în viața sa după divorțul de Reghe, pentru Anamaria Prodan a urmat o nouă petrecere.

ADVERTISEMENT

Contrar așteptărilor, de Revelion impresara nu s-a aflat nici în Statele Unite, nici în Dubai, ci a ales să treacă în noul an alături de familie și prieteni într-un restaurant de lux din România.

În 2022, Anamaria Prodan a fost protagonista unuia dintre cele mai mari scandaluri, după ce s-a bătut în plină stradă cu Laurențiu Reghecampf, dar vedeta a ales să lase toate relele în urmă și să intre în 2023 în ritm de dans.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată elegant, într-o rochie neagră, lungă, cu detalii aurii, care i-a pus în evidență silueta și decolteul generos, Anamaria Prodan s-a bucurat de prezența celor dragi și a ținut legătura cu fanii pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe imagini.

Atmosfera de la eveniment a fost întreținută de Culiță Sterp, care s-a bucurat din cale afară să se distreze alături de impresară. Cântărețul chiar s-a declarat fanul Anamariei Prodan.

ADVERTISEMENT

I-a mărturisit că o admiră, apoi a mers la ea la masă să o sărute pe obraz și să o strângă în brațe, după cum se vede întru-un clip video făcut public de vedetă.

„Sunt onorat că doamna Anamaria Prodan este în aceeași încăpere în care suntem și noi. Vă pup cu drag, la mulți ani!

ADVERTISEMENT

Sunt fanul dumneavoastră de când eram mic! Și acum, că sunt mai mare, tot fanul dumneavoastră am rămas”, e declarația pe care Culiță Sterp i-a făcut Anamariei Prodan în fața tuturor invitaților de la Revelion.

Culiță Sterp, trimis în judecată la început de an

Noul an, însă, a venit și cu neplăceri pentru Culiță Sterp. După accidentul pe care l-a provocat în noiembrie, la Cluj, artistul a fost trimis de autorități în judecată, iar prim înfățișare va avea loc pe 4 ianuarie 2023.

Pe numele cântărețului există mai multe acuzații: conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau unor substanțe interzise și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

ADVERTISEMENT