Fotbal intern

Anamaria Prodan şi-a pierdut încrederea în Pablo Cortacero: ”Clubul se va întoarce la Negoiţă”

04.11.2020 | 17:34
Anamaria Prodan sia pierdut increderea in Pablo Cortacero Clubul se va intoarce la Negoita
ADVERTISEMENT

Impresarul Anamaria Prodan şi-a pierdut încrederea în finanțatorul Pablo Cortacero și vine cu o variantă neagră pentru fanii ”cânilor” anunțând că afacerea ar putea să pice în cele din urmă și clubul să se întoarcă la Ionuț Negoiță.

Antrenorul ”câinilor”, Cosmin Contra, a recunoscut că momentan noii acționari majoritari  nu și-au respectat promisiunile, iar proiectul promis pare departe de a fi realizat.

ADVERTISEMENT

Situația financiară este în continuare sub semnul întrebării, deoarece Pablo Cortacero și aliații săi nu au reușit deocamdată  să pălătească salariile restante ale jucătorilor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Nici Anamaria Prodan nu mai are încredere în Pablo Cortacero

”Eu cred că Dinamo nu va avea o soartă bună, dacă nu aduc urgent banii. Acest club se va întoarce la Negoiță dacă nu își va primi banii. Ceea ce mi se pare fabulos este că a permis ca acești spanioli să aducă jucători cu 30.000 euro salarii pe lună”, a declarat Anamaria Prodan despre pierderea încrederii în Pablo Cortacero și acoliții săi.

ADVERTISEMENT

”Nimeni nu a putut să se gândească: ‘Dar dacă oamenii ăștia nu aduc banii? Îmi pun clubul înapoi în brațe și eu cum îl susțin? Eu mă duc în faliment’. Până la urmă, care o să fie groparul lui Dinamo? De ce în Spania nimeni nu îți permite să cumperi un fotbal până nu te verifică la sânge, dacă ești solvabil sau nu? De ce LPF și FRF au lăsat să se întâmple așa ceva? Fără cuvinte”, a mai spus ea la Pro X.

”Dai un club pe mâna unui nimeni, că nu-i cunoaștem, nu știm cine sunt. Ei, săracii, poate sunt bine intenționați, dar dacă nu faci o verificare să vezi cine cumpără Dinamo, una dintre emblemele fotbalului românesc și dai clubul de pe o oră pe alta și vine acest om și îți ridică bugetul la 800.000 euro/lună salarii înseamnă că noi toți avem vina asta”, a menționat impresara.

ADVERTISEMENT

Nici Marcel Pușcaș nu crede în proiectul spaniolilor: ”’El nuevo Dinamo’ e tot vechiul ‘New Dinamo’. Nu cred că s-a schimbat nimic. Mă mir că nu există interesul factorilor de răspundere, o eventuală sesizare a Federației: care este sursa banilor acestor investitori spanioli?”

”Eu am auzit de pe stradă că ar fi un fond de investiții care nu ar fi reglementat și recunoscut în nicio țară europeană. Lucruri de genul atrag alte probleme. Spălare de bani, mai pe scurt. Nu știu dacă e adevărat, sper să nu fie, dar totuși ar trebui făcut un control. Acest fond de investiții care vrea să resusciteze clubul Dinamo ar trebui verificat.

ADVERTISEMENT

Niciun străin serios nu investește serios în fotbalul românesc. Nimeni nu va face acest lucru. Decât oamenii care pe baza unor garanții mai mult sau mai puțin valabile cer credite la bănci. Știți vreun străin serios care să fi investit în fotbalul românesc în ultimii 30 de ani? Probabil praful se va alege de pe urma spaniolilor și ne vom potoli”, a încheiat Pușcaș.

ADVERTISEMENT