Life

Anamaria Prodan și-a sărbătorit în avans ziua de naștere, la Mănăstirea Nechit. Ce cadou a primit impresara

Anamaria Prodan va împlini în curând 50 de ani, dar și-a sărbătorit ziua de naștere în avans, la Mănăstirea Nechit. Cadoul primit de impresară.
11.12.2022 | 10:18
Anamaria Prodan sia sarbatorit in avans ziua de nastere la Manastirea Nechit Ce cadou a primit impresara
Anamaria Prodan va împlini în curând 50 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan va împlini 50 de ani peste câteva zile, dar a sărbătorit deja în avans la Mănăstirea Nechit. Impresara a primit un cadou din partea preoților cu această ocazie.

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere mai devreme, la Mănăstirea Nechit

Pe 17 decembrie, impresara va schimba prefixul, însă deja a sărbătorit ziua sa de naștere mai devreme. Aflată la Mănăstirea Nechit, acolo unde se spune că toate dorințele se împlinesc, Anamaria Prodan a fost plăcut surprinsă de preoți.

ADVERTISEMENT

Anamaria Profan a decis să petreacă câteva zile la Mănăstirea Nechit pentru a fi mai aproape de Dumnezeu și a spus că și-a găsit liniștea acolo.

Vedeta a mărturisit că a început să plângă de bucurie în acest loc sfânt și le recomandă tuturor să-l viziteze. După vizita la mănăstire, impresara este liniștită și spune că este gata să meargă mai departe, alături de copiii ei.

ADVERTISEMENT

Deși ziua ei de naștere este săptămâna viitoare, preotul Zenovie a surprins-o pe impresară cu un tort cu Mântuitorul Iisus Hristos, pe care se afla o lumânare.

Pe tort a scris mesajul “La mulți și binecuvântați ani!”, iar impresara s-a fotografiat cu cadoul primit, alături de preoți.

ADVERTISEMENT

“Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ!

Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Preoții, dar și călugării de la Mănăstirea Nechit au fost alături de impresară la aniversare. Anamaria Prodan a venit la mănăstire însoțită de buna sa prietenă, Gabriela Lucuțar.

ADVERTISEMENT