Life

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani. Imagini de la petrecerea de lux, din Dubai

Anamaria Prodan împlinește astăzi, 17 decembrie, 49 de ani. Impresara a fost sărbătorită cu mare fast, în Dubai, de prieteni și oameni dragi. Ce cadouri a primit?
17.12.2021 | 11:51
Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan își aniversează ziua de naștere în Dubai, alături de prieteni, iar petrecerea a început puțin după miezul nopții.

Este prima aniversare la care fiica regretatei Ionela Prodan nu îl are aproape, oficial, și pe Laurențiu Reghecampf, cu care se află în divorț. Însă, chiar și fără cel care cândva era ”Soarele ei”, Anamaria Prodan a avut parte, la miezul nopții, de o surpriză de proporții și de o petrecerea fastuoasă, în Dubai.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, petrecere luxoasă la împlinirea a 49 de ani

Prietenii și partenerii de afaceri i-au fost alături și au surprins-o cu daruri scumpe, șampanie, flori, un tort aniversar și multe baloane colorate. Drept dovadă stau și imaginile de la petrecerea din Dubai, pe care impresara le-a publicat pe Instagram.

Fanii au putut observa încă o dată cât de bine arată Anamaria Prodan, mamă a trei copii, care de ziua ei a îmbrăcat o ținută pe cât de simplă, pe atât de sexi. Decolteul adânc, dar și bijuteriile pe care le-a asortat la costumul gri purtat au făcut-o să aibă o apariție de excepție.

ADVERTISEMENT

”Ziua mea de naștere. 49 de ani fericiți”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul imaginilor în care apare înconjurată de cadouri scumpe, flori și baloane colorate, debordând de fericire.

Deși are trei copii, două fete din prima căsătorie și pe Bebeto, fiul din căsnicia cu antrenorul de la Craiova, anul acesta, Anamaria Prodan nu a putut să îi aibă aproape de ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

Ce-și dorește impresara pentru anul 2022

Astfel că la miezul nopții, atunci când prietenii au surprins-o cu un tort din ciocoloată, impresara a avut o dorință de suflet, pe care a împărtășit-o cu cei care i-au fost alături.

”Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii, cei mai frumoși și la anul să fim împreună”, a fost dorința pe care Anamaria Prodan și-a pus-o la miezul nopții.

ADVERTISEMENT

Copiii i-au trimis mesaje pe rețelele de socializare

Pentru că nu a putut să îi fie aproape, Sarah, fiica sa, a publicat o imagine veche cu mama sa, de pe vremea când ea era un copil, dar și un mesaj care, venit din partea ei, cu siguranță, pentru Anamaria Prodan contează mai mult decât orice cadou de lux.

”La mulți ani, mami!”, a scris Sarah pe Instagram.

Anamaria Prodan îți ține fiica în brațe
Sarah, mesaj aniversar pentru ziua de naștere a mamei sale. Sursă foto: Instagram

 

Nici ceilalți doi copii ai vedetei nu au uitat de ziua ei de naștere. Rebecca și Bebeto au publicat și ei pe rețelele de socializare câte o fotografie cu Anamaria Prodan, ținând să îi transmită toată iubirea lor.

Printre mesajele de la cei dragi și de la zecile de mii de fani care i-au făcut urări vedetei se numără și cel venit din partea cântăreței de muzică populară Emilia Ghinescu.

”La mulți ani frumoși ca tine!”, a fost comentariul pe care Emilia Ghinescu i l-a lăsat impresarei, în dreptul imaginilor pe care aceasta le-a publicat pe rețelele de socializare

 

ADVERTISEMENT