Life

Anamaria Prodan vrea în Parlament! S-a întâlnit cu Sorin Grindeanu

Anamaria Prodan nu glumea când vorbea despre faptul că se pregătește să lase urme adânci în politică.
07.09.2023 | 14:00
Anamaria Prodan vrea in Parlament Sa intalnit cu Sorin Grindeanu
Anamaria Prodan, întâlniri la nivel înalt cu politicieni și ambasadori / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan se pregătește intens pentru politică. Iar astăzi, 7 septembrie 2023, a dovedit că nu glumea când spunea că se va implica activ în politică.

Anamaria Prodan vrea să se implice activ în politică

Anamaria Prodan începe, încet-încet, să lase în trecut poveștile cu iz de scandal din showbiz și se reorientează. Iar astăzi, 7 septembrie 2023, ea a fost una dintre invitatele Forumului de Afaceri al Inițiatrivei celor Trei Mări, desfășurat la București, la Palatul Parlamentului.

ADVERTISEMENT

Apariția Anamariei Prodan la Forumul de Afaceri al summit-ului Inițiativa celor Trei Mări nu a fost una întâmplătoare. Ea este membru în comitetul director al Romanian Business Council pentru Emiratele Arabe Unite și, de-a lungul timpului, a făcut nenumărate afaceri în special cu țări din zona arabă.

De altfel, Anamaria Prodan și Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România, Excelența Sa Mohamed Majed Al Ali, au stat împreună la discuții minute bune. Desigur, cei doi caută noi oportunități de dezvoltare și investiții ale țărilor arabe în zona noastră.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Anamaria Prodan se pregătește intens pentru o carieră în lumea politică. Iar zilele acestea ea a avut ocazia să învețe de la ”greii” prezenți la eveniment.

Anamaria Prodan, discuții intense cu Sorin Grindeanu, Sebastian Burduja și ambasadori

Anamaria Prodan dorește să ajungă în Parlament. Ea, deja, se pregătește pentru candidatura pe care o va anunța peste ceva timp. Evident, pentru a ajunge acolo, Anamaria are nevoie de sprijin politic puternic, nu doar de imagine. De altfel, capitolul ”imagine” este cel la care lucrează acum impresara. Vedeta a devenit din ce în ce mai discretă când vine vorba de aparițiile sale mondene.

ADVERTISEMENT

Iar printre discuțiile legate de afaceri, investiții străine și alte chestiuni legate de subiectele Forumului, Anamaria Prodan, o apariție categoric exotica la fața locului, a vorbit și despre… fotbal.

Iar cei mai curioși au fost, desigur, Sorin Grindeanu, ministrul român al Transporturilor, și Sebastian Burduja, cel al Energiei. În conversațiile lor, Anamaria Prodan le-a confirmat transferul lui Nicușor Stanciu în Arabia Saudită și a vorbit și despre cel al lui Raul Opruț, în Belgia.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan: ”Îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor”

Anul trecut, Anamaria Prodan și-a anunțat intrarea în politică. Decizia ei a fost una categorical: partidul Alianța pentru Patrie, condus la acea vreme de Codrin Ștefănescu, bunul ei amic.

”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere (…) Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate. (…)

Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine”, spunea Anamaria Prodan când și-a anunțat intrarea în politică.

”O susțin să devină președintele României”

Intrarea vedetei în APP a fost salutată și de Oana Diana Leonte, una dintre cele mai influente și vizibile persoane din organiația politică. ”Noi știm foarte bine că, în România, femeile de pe scena politică nu sunt foarte multe și că le e destul de greu. De aceea, dacă dânsa ar vrea acest lucru (o candidatură la președinția României, n. red.) eu aș susține-o cu tot ce este posibil. Din partea mea are un mare da, o susțin să devină Președintele României. Dar nu decid eu ce se întâmplă în partid. (…)

Trebuie să recunosc, venirea Anamariei Prodan în partid este o atracție pentru tineret pentru că ea este un nume, un brand, un model. Ea mă va ajuta foarte mult, va atrage mulți tineri. M-au sunat mulți prieteni, mulți cunoscuți și mi-au spus că se vor implica și mai mult în partid”, ne-a spus Oana Diana Leonte.

ADVERTISEMENT