Life

Anca Dimancea aduce vești bune pentru zodii. Patru nativi care vor avea un august excelent până la capăt

Anca Dimancea aduce vești bune pentru patru zodii. Acești nativi vor avea un august excelent și chiar nu au de ce să se plângă.
11.08.2023 | 22:15
Anca Dimancea aduce vesti bune pentru zodii Patru nativi care vor avea un august excelent pana la capat
Anca Dimancea aduce vești bune pentru zodii. Sursă foto: YouTube / Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea aduce vești bune pentru patru zodii. Acești nativi vor avea un august excelent. Unii reușesc să facă bani mai mulți, în timp ce alții se bucură de sănătate, de vacanțe și nu numai.

Anca Dimancea aduce vești bune pentru zodii

Șobolan 

Anca Dimancea spune că luna august va fi una prosperă pentru acești nativi. Se rezolvă probleme cu banii și de asemenea, starea lor generală se arată a fi una cât se poate de bună.

ADVERTISEMENT

„Intră într-o lună superbă aș spune. Este luna prosperității. Nu au de să se teamă. Nu e vorba doar de prosperitate materială, ci o stare de calmitate, de sănătate, cu banii. Poate nu mai au atâtea cheltuieli, poate nu li se mai cer atâția bani, poate nu le mai cere șeful nu știu ce sarcină în plus.

Au și ei o stare de ceva mai bine. Sigur că unii dintre ei poate pleacă într-o vacanță. Dar vorbim de o lună întreagă. Va fi numai de bine. Ei pot să scoată niște bănuți din ceva. Aici intervine creativitatea, ei vor fi mai creativi. E una dintre lunile foarte bune ale anului”, spune Anca Dimancea, la WowNews.

ADVERTISEMENT

Iepure

Acești nativi au parte de o lună august extrem de bună. Pot face orice, de la schimbarea locului de muncă și nu numai. De asemenea, sunt mai creativi ca oricând și ar fi bine să profite de acest lucru.

„O lună foarte bună. Profitați cât puteți voi de mult. Acum se pot face mișcările de bază pe care le doreați, proiectele care nu ieșeau se finalizează sau pot să înceapă. Se dezvoltă creativitatea pentru cei care scriu, pentru cei care compun, pentru actori.

ADVERTISEMENT

Efectele pe plan financiar se simt în lunile viitoare, dar nu în septembrie, mai degrabă în octombrie. Deci tot ce înseamnă carieră, plan profesional și plan financiar se îmbunătățesc”, adaugă Anca Dimancea.

La ce trebuie să fie atent Câinele

Oaie

Anca Dimancea spune că acești nativi vor avea o lună august prosperă. Important este ce fac mai departe. Unele lucruri se pot concretiza, iar succesul poate să apară din diferite direcții.

ADVERTISEMENT

„O lună care vine cu un potențial de prosperitate pentru restul anului. Contează cum își aștern, pentru că așa vor dormi. Este o lună de ajutor pentru ei. Și pe plan personal și pe plan profesional și financiar cu promisiuni care se pot concluziona chiar luna aceasta.

Au o stare bună. Nu sunt probleme deloc mari, ci din contră, este o multiplicare a stelei succesului, care nu era într-un sector favorabil. Pentru ei este o lună extraordinar de benefică din an, una dintre cele mai benefice. Este un respiro pentru ei, e o lună bună pentru orice”, adaugă astrologul.

Câine

Pentru acești nativi, astrologul anunță o lună plină de dragoste, dar și de lecții. Pot excela la învățătură și de asemenea, pot avea parte de și de o promovare. Pe de altă parte, sunt anumite lucruri la care trebuie să fie și atenți.

„Atenție puțin mai multă la sistemul digestiv în această perioadă și în rest petreceți cât mai mult timp cu familia, cu persoana iubită. E o perioadă genială să vă logodiți, să vă căsătoriți.

Puteți să vă întâlniți dragostea la un eveniment, festivaluri, botezuri, nunți. Este un succes de un anumit fel și ceva legat de a învăța lucruri noi”, adaugă Anca Dimancea

ADVERTISEMENT